ekonomibloggar.nu

fredag, juli 05, 2013

+$2 med Adzibiz programmet

Från början så köpte jag 2 ad packs hos Adzibiz till den totala summan av $78. Igår gjorde jag mitt fjärde uttag på $20 och därmed har jag tagit ut hela min investering!


Jag registrerade mitt konto den 25:e juni så det tog endast 9 dagar innan jag kunde plocka ut hela min investering :) Inte helt fel.

Just nu har jag 6 aktiva ad packs men två av dessa ligger på 97% så de tar snart slut. Nu är tanken att återinvestera i nya ad packs en stund.

Känns iallafall riktigt trevligt att ligga på plus ! Även fast det bara rör sig om $2. Men inom snar framtid ska jag göra fler uttag.

Känner du dig sugen på att gå med i Adzibiz och börja tjäna pengar ? Kolla då in den här sidan.

18 kommentarer:

 1. Har du skrivit in dina adressuppgifter och telefonnummer på ditt konto på adzibiz? Jag har inte gjort det men vet inte om jag behöver göra det... Det står "account details not completed". Vill helst inte göra det om det inte är nödvändigt. Hur har du gjort?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, det har jag gjort. Vet egentligen inte om det är nödvändigt. Skulle inte tro det.

   Radera
  2. Hej, ännu en dum fråga.....jag skulle pröva göra uttag från AHP men hittar ingen knapp för uttag, hur gör man då? MVH/Suzana

   Radera
  3. Uttagsknappen hittar du när du scrollar ner från sidan du får upp när du loggar in på AHP. Under statistiken hittar du knappen "Withdraw".

   Radera
 2. Hej Rasmus
  Jag har registrerat på Adzibiz genom din länk.Hur börjar man tjäna där efter man köpt en Ad Pack kan du förklara lite för mig?
  Mvh Srdjan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Srdjan,

   Efter att du har köpt ad packs så är det bara till att klicka på 12 annonser/dag. Mer än så behöver man inte göra :)

   Radera
  2. Tack så mycket för svaret.Igår försökte jag överföra pengar till STP konto men det gick inte,vet inte varför.Mitt bankkort är kopplat till STP men någoting är fel.

   Radera
  3. Det tar ungefär 24 timmar innan överföringen blir bekräftad och klar. Du har väl fått in pengarna nu ?

   Radera
 3. Vet du hur mycket måste man vänta att pengarna är på STP efter jag överfört dem???Det står nu pending $50.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det brukar vara 24 timmar :) Sen blir pengarna tillgängliga.

   Radera
 4. Fan vad jag är besviken på Adzibiz.Jag har tjänat $0.26 på 20 timmar och 1% och när jag räknat alltihop $0.25 = 1% ,$2.5 = 10% , $25 = 100% och jag har investerat $40 då är jag i -15$.Är det beroende på dagen eller kommer det vara hela vägen till 100% ???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här tänker du helt fel.

   Varje ad pack ska generera $50 innan dem har "mognat". Så på varje ad pack kommer du att tjäna $11. Vad man tjänar per dag varierar en del. Vissa dagar kan det vara mellan $5-10 och vissa dagar kanske bara $1-3.

   Allt beror på hur mycket pengar annonsörer spenderar på sajten.

   Radera
 5. Nu är situationen lite bättre,men ändå tjänar inte jag mer än $0.3 per dagen.Jag är en positiv person som tycker att det kommer ordna sig,men om det fortsätter så som det är nu.Jag vet inte om det ska bli bättre.

  Mvh Srdjan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går verkligen trögt nu. Men tyvärr blir det så när alla tjänar bra med pengar i början. Då vill fler och fler hela tiden registrera konto och till slut blir det väldigt många medlemmar som ska dela på alla annonspengar.

   Radera
 6. Hej Rasmus hur går det för dig på Adzibiz?
  För mig går det inte alls bra,bara 1 cent per dag.Jag är så arg på den sidan,jag tror de lägger ner sidan snart och går med våra pengar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lägger ner sidan kommer de inte att göra. Men just nu tjänar man inte speciellt mycket. Allt beror på hur mycket annonsutrymmen de säljer.

   Tyvärr växer de snabbare i antal medlemmar än i antal sålda annonsutrymmen och då dalar inkomsterna per dag rejält.

   Radera
 7. Går det verkligen så dåligt för AHP på sistone eller jag gör något fel?? Nu är deti flera dagar bara 0,02-0,04$. Någon mer som upplever samma sak? MVH/Suzana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr är det så. Man tjänar inte speciellt mycket just nu...

   Radera