ekonomibloggar.nu

lördag, juli 06, 2013

$7,65/dag med RicanAdFunds programmet

Igår valde jag att köpte jag 10 nya ad package hos RicanAdFunds. Den totala kostnaden för detta blev $150 då varje ad pack kostar $15.


Så nu har jag 34 aktiva units inkomsten per dag landar då på $7,65 :)

Strategin att investera mer pengar i programmet kanske verkar konstig. Borde jag inte istället fokusera på att ta ut pengar ? Jo, men tanken var att komma upp i $7,5/dag. På så sätt kan jag återinvestera i en ny unit varannan dag. Nu ligger min sammanlagda investering på $465.

Sen ser jag inte heller några som helst problem att investera en större summan med RAF programmet. Både Richard och Russel (admins för sajten) har bevisat att de menar allvar och verkligen VILL hjälpa människor att tjäna pengar online. En annan grej, som gör det ännu "säkrare" att investera pengar, är att inom ungefär 6 veckor ska ett kort lanseras som man kan ta ut pengar till.

De vill gärna inte använda sig av payment processors längre och just nu är det faktiskt bara möjligt att göra in- och utbetalningar med Solid Trust Pay. Men detta kommer alltså att upphöra inom några veckor när kortlösningen ska lanseras. Ska bli spännande !

Men för tillfället fungerar STP väldigt bra.

Tänkte göra ett uttag på $15 inom det snaraste för att se om detta fungerar lika bra som inbetalningarna. Återkommer med info om detta.

6 kommentarer:

 1. Hej Rasmus!
  Mitt saldo har stått stilla i två dagar nu på RAF, har alltså inte fått uppdaterat det jag tjänat in igår och i förrgår, har du samma problem?

  tack på förhand :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Dina,

   Sen RAF gick live den 1:e juli så var en av ändringarna att samtliga medlemmar endast får betalt måndag-fredag. Så du kan va lugn :)

   Radera
 2. Hej!
  Har du alltså tagit ut pengar från Ricanfunds än? Vill veta om det fungerar förrän jag själv går med :) Annars vet du varifrån de tjänar sina pengar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag har inte tagit ut pengar ännu, men för ungefär 2 dagar sedan så gjorde jag ett uttag på $15. Detta är "pending" inu.

   Ska informera när jag har fått ut dessa $15 och hur lång tid det tar.

   Pengarna de tjänar får de in från annonsering. Rican Ventures involverar rätt så mycket så där finns nog en hel del pengar i omlopp.

   Radera
 3. Hur gick det sen med ditt uttag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag valde att dra tillbaka uttaget då de fick problem med att betala ut med STP. Idag skulle uttagen börja igen så jag kommer att försöka göra mitt första uttag inom kort.

   Radera