ekonomibloggar.nu

söndag, oktober 27, 2013

$23,85/dag med RicanAdFunds programmet


As you can see så har jag just nu 106 aktiva units som ger mig en inkomst på $23,85/dag med RicanAdFunds. Men detta gäller bara från måndag-fredag.

Det är en trevlig liten inkomst och den är även helt passiv men ett problem kvarstår. Hur lång tid kommer det att ta innan man får sina begärda uttag ?

Jag har just nu $165 som är i "pending" zonen. Det första gjorde jag den 16 september. Känns inte så kul att flasha med en passiv inkomst om man aldrig kan ta ut och ha nytta utav pengarna.

Det var även en bra stund sedan som Richard eller Russel uppdaterade sin blogg. Den senaste uppdateringen kom den 23:e september men då tillkännagavs även en hel del nyheter.

Den allra viktigaste nyheten var att dem äntligen hat hittat ett företag som ska hjälpa dem att betala ut pengar till folk. Kontrakt skulle skrivas nästa månad och det borde vara nu då. Efter det så skulle det ta 6 veckor innan man fick sitt kort som man ska ta ut pengar till. Blir verkligen spännande och se hur detta kommer att fungera i praktiken...

När det gällde utbetalningar så är det följande som gäller inom den närmsta 2-månader perioden. Tänk då på att blogg uppdateringen skrevs den 23 september så fram tills i början av december månad gäller:

1. Alla uttag som var över $100 skulle reduceras till $100. Anledningen är att så många som möjligt ska få sina uttag inom rimlig tid. Läs punkt 3 för mer info.

2. I början på oktober skulle utbetalningar starta igen.

3. Maxsumman som RAF kan ladda till sitt Solid Trust Pay konto är $10.000/dag och just därför minskade dem ner alla uttag till $100. Detta för att så många som möjligt ska få sina pengar så snabbt som möjligt.

4. Uttag kommer att ske i ordning. Dvs, har man begärt uttag "först" av alla så kommer man även få sina pengar först.

5. Medlemmar som har stora summor pengar inne på sitt konto skulle prioriteras lite högre. Men de skulle ha möte angående detta.

Låter väl inte helt fel ? Men vi bör inte ropa hej och hå än. Det gör jag inte förrän jag har fått in mina pengar på mitt STP konto eller när deras "payment cards" lanseras...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar