onsdag, september 07, 2011

Bli Reklamdistributör Hos Syno Och Tjäna Pengar Redan Idag

Syno är ett svenskt annonsnätverk eller affiliatenätverk som man också kan kalla det för som kopplar samman annonsörer och reklamdistributörer som vill annonsera/tjäna pengar på internet.

Syno är inte lika stort som exempelvis double eller tradedoubler och har för tillfället inte alltför många annonsörer som vill synas. Men det är ett relativt nytt annonsnätverk så förhoppningsvis kommer fler och fler annonsörer att ansluta sig snart.

Medlemsskapet behöver man inte betala för. Det är 100% gratis.

Vad Betyder Att Man Är Reklamdistributör ?

Reklamdistributör är egentligen bara ett lite finare namn än att vara affiliate åt något. Principen är densamma, du väljer ut program som du tycker lämpar sig bäst för din blogg/hemsida för att sedan placera textlänkar eller banners på. Klickar någon på dessa länkar eller banners tjänar du pengar antingen från Click, Impression, Lead eller Sale.

Syno godkänner inte webbplatser som inte är skrivna på svenska. Så har du en engelsk sida bör du inte använda detta annonsnätverk då din sida inte kommer att godkännas.

Problemet med Syno är som sagt att det är relativt nytt och har inte så många annonsörer. Tror det är uppemot en 10 stycken för tillfället...

Men Syno's egna annonsprogram erbjuder faktiskt hela 70 SEK för varje ny medlem du värvar ! Det är betydligt bättre än vad tradedoubler och double erbjuder i skrivande stund...

Så mitt förslag är att bli medlem på Syno och ansöka till deras annonsprogram. Har du en blogg/hemsida med många besökare kan du tjäna en hel del pengar vill jag lova.

Vem vet, du kanske också hittar något annat annonsprogram som passar in på din sida ? :)

EDIT: Syno.se finns inte längre utan har bytt namn till ADsettings. Läs inlägget Syno.se byter namn till ADsettings.com för mer info kring detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar