ekonomibloggar.nu

tisdag, september 20, 2011

Visa Extremt Relevanta Annonser På Din Webbsida Med Chitika

Chitika är ett ett liknande annonsnätverk som Google Adsense, Bidvertiser och Text Link Ads. Man visar relevanta annonser för att få sina besökare att klicka på dom och på så sätt tjäna pengar.

Men Chitika är ändå lite annorlunda gentemot sina konkurrenter.

Hur Fungerar Chitika ?

Som publisher så har man inte bara möjligheten att visa annonser på sin webbsida och blogg utan också på sin app och din mobila sida. De flesta människor har väl inte konstruerat sin egna applikation än men att kunna visa annonser för dina besökare som surfar i mobilen är en stor fördel. Fler och fler börjar använda sin Iphone när det gäller att surfa på internet så du når ut till fler personer.

Chitika Erbjuder Mobila, Lokala Och Sökmotorinriktade Annonser

1. Mobila Annonser - Nå ut till en större skara personer genom att visa mobila annonser. Chitika erbjuder pay-per-click och pay-par-call annonser. Fungerar på alla Iphone, Ipod Touch, Ipad och Android telefoner.

2. Lokala Annonser - Vi som bor i Sverige behöver inte bry oss om detta. Gäller bara i USA och Kanada där det är väldigt populärt att visa lokala annonser där man är bosatt.

3. Sökmotorinriktade Annonser - Det är på detta sätt som du kommer att tjäna nästan alla dina pengar med Chitika! När en besökare till exempel söker på Google för en specifik sökfras och hittar din sida genom denna sökfras så kommer Chitika att visa extremt relevanta annonser för denna besökaren på din sida. Besökaren kommer bli nöjd då du visar annonser som tilltalar han/henne och du kommer att bli nöjd när dom klickar. Du tjänar nämligen pengar för varje klick :)

När Och Hur Får Jag Mina Utbetalningar ?

Chitika betalar alltid ut till sina publishers i slutet av varje månad. Väljer du att använda PayPal som utbetalningsförmedlare så måste du först komma upp i 10$ innan du får några pengar. Väjer du checkbetalning måste du komma upp i 50$. Jag rekommenderar PayPal som är elektroniskt och du behöver inte betala en avgift varje gång. Med check får du alltid betala en avgift när du hämtar ut dina pengar.

And for the record, Chitika annonser FÅR visas med adsense annonser. Det är enkelt att se skillnad på annonserna så du riskerar inte avstängning hos någon.

Många som redan har haft adsense annonser på sin webbsida och testat chitika annonser har blivit positivt överraskade. Adsenseintäkterna har inte påverkats utan man har bara tjänat mer pengar :) Det är så det ska vara !


Get Chitika | Premium

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar