ekonomibloggar.nu

söndag, september 18, 2011

Tjäna Pengar Med Text Link Ads

Text Link Ads har funnits ett bra tag nu men jag har aldrig riktigt fått upp ögonen för tjänsten. Eller, sanningen är väl den att jag aldrig har orkat sätta mig in i hur Text Link Ads fungerar. Men iallafall, nu, med facit i hand så vill jag gärna tipsa om den här tjänsten där man faktiskt kan tjäna en hel del pengar !

Vad Är Text Link Ads ?

Av namnet att döma så är det inte så svårt att förstå vad detta rör sig om. Det är textlänkar som man placerar på sin blogg/hemsida för att tjäna pengar varje gång någon väljer att klicka på dessa. Du tänker säkert, "ännu en av dessa plagiatsidor till Google Adsense" ?
Jo, det stämmer ju. Text Link Ads erbjuder en väldigt liknande tjänst som Google Adsense har.

Varför Ska Man Använda Sig Av Text Link Ads Om Man Redan Använder Google Adsense ?

För en anledning, att tjäna mer pengar ! Nu kanske det inte ser så snyggt ut om du proppar din webbsida full med annonser men man kan faktiskt göra det med stil också så att annonserna inte stör dina läsare.

Jag har själv testat att kombinera Text Link Ads med Google Adsense (jo, man får ha båda två utan att riskera avstängning) och det har fungerat överväldigande bra ! Jag har givetvis tjänat mest ifrån Adsense men Text Link Ads ligger förvånansvärt inte så långt efter...

Hur Får Man Betalt ?

Det finns 4 olika utbetalningsätt.

1. Check (Kostar mellan 100-500 kr att ta ut beroende på vilken bank du använder, REKOMMENDERAS INTE !)

2. PayPal (REKOMMENDERAS STARKT ! Du får pengarna insatt på ditt PayPal konto utan några konstiga avgifter)

3. Payoneer

4. TLA Voucher (Använd dina intjänade pengar till att annonsera hos Text Link Ads. Man får 15% bonus om man väljer detta.

Utbetalning sker den första dagen i varje månad. Man behöver aldrig vara rädd för att inte få sina pengar då Text Link Ads är ett företag som har byggt upp stort förtroende runt om i världen. Har aldrig läst om någon som inte fick sina pengar i tid...

Hur Kommer Man Igång ?

Ett konto behövs först och främst. Klicka här för att skaffa ett gratis.

Du får ett aktiveringsmail till din E-Post efter registrering där du ska klicka på länken för att aktivera ditt konto.

Inne på ditt konto ska du klicka på "Submit a new site/page".

Skriv i alla detaljer om din sida och sen får du svar inom 24 timmar om din webbsida blir godkänd. Har du en webbsida med hyfsat mycket trafik och som dessutom INTE ser "spammig" ut kommer den att bli godkänd garanterat.

Du får sedan tillgång till en kod som du ska placera där du vill ha den. Högt upp på sidan brukar vara bra pga att många ser den snabbt och klickar på den. Det betyder mer pengar i din ficka !

Läser du detta och funderar på att testa så GÖR DET ! :) Det är gratis att regga sig för att konto och man kan inte förlora pengar, bara tjäna pengar. Jag har redan lagt till koder på 2 av mina webbsidor och efter 1 vecka har jag tjänat 26$ !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar