ekonomibloggar.nu

torsdag, september 15, 2011

Då Har Man Precis Skapat Sin Första Banner Någonsin

Äntligen vill jag bara säga ! Efter många månaders funderande så har jag skapat min allra första banner :) Eller, egentligen är det inte min första. Jag har gjort banners till företag och privatpersoner innan men jag har aldrig skapat en banner för min egen skull.

Jag är egentligen inte sånt stort fan av banners då textlänkar inte tar så stor plats plus att det är bevisat att textlänkar fungerar mycket bättre. Folk är väl trötta på stora banners som täcker de flesta webbsidor nuförtiden...
Men när jag upptäckte annonstavlan så blev jag sugen på att testa ! Kanske man kan få lite mer trafik till sin blogg på detta enkla sätt som dessutom är gratis.

Jag älskar saker som är gratis !

Jag är stolt ägare av Banner Generator Pro men den här gången använde jag faktiskt Bannerfans när jag skapade min banner. Detta berodde mestadels på att jag inte ville ha något flashigt. Bara en enkel banner med lite text :)

Banner Generator Pro är lite mer avancerad och här kan man göra nästintill vad som helst med sin banner. Företag vill ju gärna ha lite mer "flashiga" banners så det var nog en av de bästa investeringar jag nånsin har gjort.
Köpte programmet billigt från Clickbank för att sedan skapa banners til företag som mer än gärna betalade för den tjänsten.

Ett smart och enkelt sätt för att tjäna pengar vill jag lova !

Du kanske är nyfiken på hur slutresultatet av min banner blev ? Storleken på bannern är tyvärr 468 x 60 då jag tyckte 125 x 125 blev för litet. Annonstavlan tillåter som sagt bara dessa 2 storlekar. Blir smalt att visa den här på bloggen, iallfall i ett blogginlägg så här är länken till bannern istället.

Det behövs inte mer, jag hade kunnat sitta en hel dag för att få bannern mer "häftig" men hade fler klickat på den ? Jag tror inte det...

Betyg 1-10, vad får den ? :) Va lite snälla nu..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar