ekonomibloggar.nu

lördag, september 24, 2011

Tjäna Pengar Med ClicksorClicksor erbjuder webmasters ett enkelt sätt för att börja tjäna pengar på internet. Har du en blogg eller hemsida kan du nämligen anmäla dig till Clicksor och sedan lägga in en kod som visar relevanta annonser som dina besökare kommer att klicka på.

Pengarna kommer att rulla in automatiskt så att säga.

Det är alltså samma koncept som med Google Adsense. Du får betalt för varje unikt klick din sida genererar.

Google Adsense är störst, bäst och vackrast när det gäller det mesta. Men... En sak som är riktigt bra med Clicksor är att man som publisher kan få uppemot 85% för varje klick ! Företaget som visar annonsen tar alltså endast 15%. Du har säkert redan förstått att man kan tjäna mycket pengar om man har bra med trafik till sina webbsidor.

Om du oroar dig vilka annonser som kommer att visas så kan du sluta med det direkt. Clicksor visar nämligen bara relevanta annonser som handlar om det du skriver om. Dom arbetar med en massa företag som vill annonsera på din sida så det kommer inte att bli ett bekymmer !

Ett stort plus i kanten ska Clicksor ha för sin grymma och snabba support. Medans det är nästintill omöjligt att komma i kontakt med Google när man har en fråga så tänker Clicksor tvärtom. Dom värnar om sina nuvarande kunder genom att erbjuda E-Mail support, telefonsupport och även live support när du är inloggad på ditt konto.

Inte många kan erbjuda en sån bred support idag !

Du sitter säkert och trycker på standardfrågan när det gäller att tjäna pengar.

Hur Mycket Pengar Kan Man Tjäna Med Clicksor ?

Som jag redan har nämnt så kan man tjäna uppemot 85% av vad annonsören är beredd att betala per klick. Om ett klick då betalar 10 kr så tjänar du hela 8,50 kr !!

Andra faktorer Clicksor tar hänsyn till är på vilket språk din webbsida är på. Är din webbbsida på engelska så kommer man att tjäna mer pga att där finns fler annonsörer kopplade. Men jag har testat på några av mina svenska sidor och det fungerar utmärkt.
Har fått mellan 1-5 kr klicket och det tycker jag är väldigt bra !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar