ekonomibloggar.nu

måndag, september 12, 2011

Sports arbitrage - Tjäna pengar helt riskfritt

Start Your Free Trial Now!
Om jag hade sagt att där finns ett sätt för att tjäna pengar 100% säkert så hade du antagligen skrattat åt mig. Du hade säkerligen tänkt att något sånt sätt existerar inte och att jag bara skulle lura dig.

Men då borde du genast tänka om !

För där finns faktiskt ett sätt för att tjäna säkra pengar varje dag på och du behöver inte riskera en enda krona.
Det enda du riskerar är att tjäna pengar och det låter väl inte så dumt ?

Det jag vill presentera för dig är sports arbitrage.

Sports arbitrage handlar i grund och botten om att utnyttja spelbolagens oddssättningar för att vinna pengar hur det än går i matchen. Spela du exempelvis på fotboll så kommer det att kvitta om matchen slutar med en 1, X eller 2. Du kommer garanterat ändå att vinna pengar.
Och du behöver aldrig mer oroa dig för förluster. Förluster existerar inte för den som håller på med sports arbitrage.

Jag förstår inte riktigt, kan du ta ett exempel ?

För att göra det lätt för både dig och mig så tar vi tennis som exempel. I tennis finns där bara 2 utgångar av matchen. Antingen vinner den ena eller så vinner den andra. Kryss finns inte med på kartan. Låt oss då säga att du på ett spelbolag hittar oddset 2,06 för den första spelaren. Du tittar sedan på ett annat spelbolag och där hittar du 2,04 för den andra spelaren. Då har du en perfekt arbitrage möjlighet !

Du kan nu spela på båda spelarna för att vinna hur det än går :)

Om det låter invecklat nu i början så är det inga problem. Du kommer att lära dig med tiden. Rom byggdes inte bara på 1 dag...

Där finns personer runt om i världen som faktiskt tjänar en heltidsinkomst på sports arbitrage. Du kan också bli en av dessa. Men då krävs ett stort startkapital. Du bör vänta med att ringa till chefen och säga upp dig från jobbet, lägg dig på en "hobbynivå" först.

Jag vill gärna testa detta, hur kommer man igång ?

Om man vill så kan man göra detta manuellt men det rekommenderar jag absolut inte ! Anledningen är att det kommer att ta otroligt lång tid plus att arbitrage möjligheter inte varar för evigt. Man ska helst vara hyfsat snabb. Därför bör du investera i en sports arbitrage mjukvara. Jag rekommenderar RebelBetting som är tillförlitlig och helt outstanding. Finns några andra mjukvaror på marknaden men ingen är i samma klass som RebelBetting enligt mig.

Läs även mitt uppdaterade inlägg om RebelBetting - Rebelbetting - Tjäna pengar på sports arbitrage

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar