ekonomibloggar.nu

måndag, september 19, 2011

Då ger man sig in i låna pengar branschen

Jag har länge tänkt att skapa en ny webbsida om antingen webbhotell eller ämnet låna pengar och till slut bestämde jag mig för det sistnämda. Eller, jag frågade faktiskt min sambo vad hon tyckte jag skulle satsa på ;)

Innan jag kunde börja skriva fick jag sätta mig in i ämnet. Har inte så stor erfarenhet av att låna pengar hos banker då jag aldrig har gjort det. Så det var en utmaning, men nu har jag lärt mig det mesta och jag blev faktiskt precis klar med startsidan :)

Huvudsyftet med sidan är att börja tjäna pengar genom att lägga in adsense annonser. Men jag har även kikat runt lite hos Tradedoubler och Double för att hitta affiliateprogram som matchar det jag skriver om. Det är iallafall ingen brist på dessa kan jag redan konstatera ! Har hittat 4 stycken som skulle passa perfekt.

Får se om jag anmäler mig till dessa då jag framförallt ska satsa på adsense annonserna.

Har också tittat på en annan viktig sak, nämligen hur mycket man kan tjäna på varje klick. Lån branschen är väldigt stor och därmed full med hungriga annonsörer. Får jag upp min sida för sökfrasen jag har valt ut kommer där garanterat att bli många kronor. Men det är ju just det, sidan ska ju då ranka högt för sökordet och det kommer att ta sin lilla tid...

Men i och för sig, jag har inte så bråttom. Är ju bara 22 år.

När sidan är klar så kommer jag givetvis skriva om den här på bloggen. Ser jag fram emot !

Jag tänker inte avslöja alltför mycket men det kan jag säga är att jag har skapat webbsidan med N.nu.

För dig som också vill skapa en ny webbsida så rekommenderar jag N.nu starkt ! Det är ett paradis för alla nybörjare men även de med lite mer erfarenhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar