ekonomibloggar.nu

måndag, september 26, 2011

Anmäl din webbsida till Linkad och börja tjäna pengar

Har du en webbsida med proffsig design, många besökare och bra innehåll ? Då har du privilegiet att bli medlem hos Linkad.se !

Många företag väljer att samarbeta med Linkad.se då dom är en ledande aktör (enligt dom själva) inom annonsförmedling. Dessa företag har antingen en produkt eller så erbjuder som en tjänst som dom vill att just du ska göra reklam för på din webbplats.

Hur Tjänar Jag Pengar På Detta ?

Jo, det ska jag tala om för dig. Genom att antingen placera banners eller textlänkar på din blogg/hemsida så kan du tjäna pengar på 2 olika sätt. Det första är när någon klickar på annonserna och det andra är per visad annons. Företagen bestämmer själva hur dom vill annonserna.

Linkad har en garanti hur mycket man tjänar. Som medlem i deras nätverk så får du alltid ut 50% av alla inkomster som dina annonser genererar. Dom garanterar även att man minst tjänar 0,75 kr från varje unikt klick.

Efter att du har blivit medlem och din webbsida även har godkänts manuellt av en riktig person så ska du lägga in en liten bit HTML kod på din sida. Denna kod kommer att göra så att annonser alltid visas och de annonser som ger bäst resultat kommer att visas flest gånger per automatik än de som nästan inte genererar någonting.

Detta kommer att maximera dina totala intäkter på lång sikt och det är väl inte helt fel ?

Bra Saker Att Veta

Innan du blir för exalterad så bör du veta ett par saker. Linkad har nämligen ett par krav som måste följas om din webbplats ska kunna bli godkänd till nätverket. Jag anmälde själv en av mina sidor men det blev ett blankt nej direkt.

Linkad Har Följande Krav

- Webbsidan måste ha minst 100 unika besökare varje dag. (Här brast det!)
- Webbsidan måste ha ett professionelt innehåll och design. (Den klarade jag!)
- Webbsidan måste ha ett eget domän. (Här brast det!)
- Webbsidan får inte ha kontroversiellt innehåll. (Den klarade jag!)


2/4 var inte bra nog. Jag blev nekad. Men andra som vill göra ett försök och som också klarar av kriterierna vill jag tipsa om tjänsten.

Uppfyller din sida dessa krav så kan du enkelt registrera ett konto och börja tjäna pengar. Man har inget att förlora.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar