ekonomibloggar.nu

söndag, maj 19, 2013

Mitt första uttag från RicanAdFunds

Har fått in en hel drös med mail från personer som gärna vill komma igång med RicanAdFunds programmet. Känns riktigt kul :) Men där är en fråga som hela tiden är återkommande har jag märkt. Inte så konstigt egentligen då frågan är ganska viktig.

Kan man ta ut intjänade pengar ?

Många vill gärna se bevis på detta innan de investerar pengar och vad gör jag då ? Givetvis så ska jag fixa bevis till alla som undrar ! Därför har jag precis gjort ett uttag på $15 till mitt Solid Trust Pay konto.

Klicka för större bild

Går allt enligt planerna så ska min transaktion genomföras någon gång under tisdagen nästa vecka men det får vi se. Med tanke på att många inte har fått betalt på flera veckor så ligger där nog hyfsat många före mig i "uttagskön".

Jag kommer att återkomma när mitt begärda uttag har blivit behandlat och pengarna sitter på mitt STP konto.

12 kommentarer:

 1. Hej Rasmus
  Hoppas du får i morgon din första utbetalning, spännande:))Jo, jag skulle göra min första överföring till STP konto, allt verkade i sin ordning men när jag klickade på sista sidan på den knappen att begäran ska skickas då kommer ingenting mer. Inte något svar om det är framgångsrik eller så, pengarna kom inte heller så jag vet inte varför det inte gick igenom. Har du nåt grep om det? Tror du att jag borde göra ett nytt försök helt enkelt eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte så stora förhoppningar att det blir imorgon men vi får se.

   Alla insättningar man gör till STP ska först granskas innan man får in pengarna. När du loggar in så ser du vilka pengar som är "Available" och vilka som är "Pending".

   Står din insättning som pending ?

   Radera
 2. nej min insättning finns inte någonstans, har inte fått något fel meddelande heller. Ska man kanske kryssa i rutan att man acceptera några villkor eller nått sånt?
  När ska man föresten aktivera e-plånboken hos IsmMagic...kan det vara nåt med det eller? Det är så mycket, behöver verkligen hjälp för att klara av detta:)) Tack, Rasmus!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter väldigt märkligt... Är ditt kort verifierat ?

   Nej, IsmMagic och STP har ingenting att göra med varandra så det beror inte på det.

   Radera
 3. Ja,mitt kort är verifierad men ända måste det krångla lite för mig. Det är väl bara försöka igen och vara envis hoppas jag:) Jag rapporterar vad som händer senare. MVH

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla insättningar tar mellan 1-24 timmar att godkännas, men då borde pengarna stå som "pending" så jag har tyvärr lite svårt att sätta fingret på det eventuella problemet.

   Men återkom om det inte fungerar.

   Radera
 4. Hej igen Rasmus
  Jag har tyvärr inte fått min insättning att gå igenom ännu och jag läste lite runt på sidan STP och upptäckte att minsta möjliga insättning är 150 dollar....kan det stämma?? I så fall felet ligger där:)) Men det är ju konstigt att jag inte får något felmeddelande om det eller så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Nej, det stämmer inte. Jag har själv satt in lägre summor. Som "Active" eller "Card Verified" medlem så har man möjligheten att MAX sätta in $150 per dag. Så detta är alltså inte minsta möjliga insättning.

   Allt under borde fungera utan några problem.

   Om du följer den här guiden så ska det fungera :)

   Radera
 5. Nu äntligen min insättning gick igenom men det konstiga är att jag TROR att jag gjort varje gång samma sak men det lyckades först nu, efter flera försök:)) Tack Rasmus!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att det äntligen fungerade :)

   Radera
 6. Hallo
  Nu funkade det faktiskt utan att jag gjorde något särskild. Jag tror nämligen att jag gjorde på samma sätt alla gånger när det misslyckades:)). Nu väntar jag på att min insättning bli godkänt fast det tar tydligen mer än 24 timmar som de säger. Fortsättning följer:))
  Fick du ditt första uttag förresten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig har det tagit runt 24 timmar men det kan ju variera. Beror på hur mycket dem har att göra.

   Nej, det fick jag inte. Samtliga uttag har blivit tillbakadragna av RAF på grund av att Liberty Reserves ägare har "tvättat" pengar genom företaget. Kommer att skriva ett nytt inlägg med mer detaljer.

   Radera