ekonomibloggar.nu

onsdag, maj 29, 2013

Charles Scoville - Introduktion av Ad Hit Profits

Jag är sedan en tid tillbaka medlem på Ad Hit Profits och därifrån tjänar jag pengar varje dag. Har även gjort två uttag till mitt STP konto. Läs här och här om detta.

Admin för sajten heter Charles Scoville och han har gjort en Youtube video där han beskriver vem han är och även hur hans program Ad Hit Profits fungerar. Den är runt 15 minuter lång men jag rekommenderar att titta klart på hela.Igår blev 2 av mina så kallade ad packs "färdiga". De hade då båda uppnått $56,25. Så just nu har jag 3 aktiva packs och just nu blir strategin att återinvestera.

AHP känns verkligen som ett program som är här för att stanna och det bästa är att utbetalningar sker blixtsnabbt :) Mer info finns att hämta på den här sajten.

3 kommentarer:

 1. Väldigt seriös och bra admin tycker jag..

  Stort plus med det snabba utbetalningarna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med. Han känns trovärdig :)

   Jag har inte varit med i något program som betalar ut på 20-30 minuter så det är ett enormt stort plus!

   Radera
 2. Ja visst gör han :)

  Nä verkligen det är ett enormt stort plus.. Håller det i sig så kommer det här bli verkligen riktigt bra :)
  MVH
  Rickard

  SvaraRadera