ekonomibloggar.nu

torsdag, maj 16, 2013

Idag tog jag ut $10 ifrån Ad Hit Profits

Efter att mina 2 första ad shares hade tjänat ihop $45 så valde jag att återinvestera i en ny. Så för tillfället har jag 3 ad shares som genererar pengar. När jag loggade in på mitt Ad Hit Profits konto imorse så hade mitt saldo ökat rejält under natten (ungefär med $7) och då gjorde jag mitt allra första uttag på $10 till mitt Solid Trust Pay konto.


Efter exakt 22 minuter så fick jag ett bekräftelse mail om att mitt STP konto hade mottagit betalningen som man kan se på bilden här nedanför:


Som du kan se så tar STP en avgift (fee) för varje inkommande transaktion. I detta fallet landade den på $0,35. Men ju högre belopp det gäller, desto större blir avgiften. Detta är oundvikligt om man vill få ut sina intjänade pengar.

Men det har å andra sidan inte så stor betydelse, det viktigaste är att man kan göra uttag utan några problem och det fungerade klockrent för min del !

Detaljer:

Min totala investering: $90
Min totala återinvestering: $45
Tagit ut: $10
Aktiva ad shares: 3

Varje ad share kostar $45 och den kommer totalt att generera $56,25 innan den avslutas.

Med andra ord, vinsten blir $11,25. Detta är garanterat till 100%. Så med 3 stycken kommer min vinst att landa på $33,75. Men jag kommer givetvis fortsätta att återinvestera. Nu är tanken att vänta tills mitt saldo når upp till $45 igen.

2 kommentarer:

 1. Kul att det funkade att ta ut, hoppas det håller i sig. Vissa sidor har ju bara uttag i början, sen slutar de och sen försvinner sidan (och pengarna)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det har jag sett, hört och även själv råkat ut för. De flesta vill lura till sig pengar. Det är ren fakta.

   Men Charles Scoville (admin för Ad Hit Profits) verkar vara ett välkänt namn inom branschen och jag har läst att han driver ett par andra liknande sajter som AHP. Så det låter ju rätt så positivt :)

   Imorgon (den 19 maj) ska även ett SSL certifikat installeras på sajten och då detta kostar pengar så känns det som om programmet är här för att stanna en stund till. Annars hade ett SSL aldrig installerats.

   Men, jag kan ha fel. Det är bara mina åsikter :) Men det känns ändå som ett stabilt program då man inte kan tjäna några fantasisummor på sina ad shares.

   De kostar $45 och de kan totalt tjäna in $56,25. I jämförelse med andra program så känns vinsten rimlig och realistisk.

   Radera