ekonomibloggar.nu

torsdag, maj 09, 2013

Hittills har det blivit $21,05 med Ad Hit Profits

Mina två ad shares (kostade $90 att köpa) hos Ad Hit Profits har börjat att generera lite sköna cash. Under ungefär 4 dagar har de sammanlagt dragit in $21,05 som man kan se på följande screenshot:


272 personer har även klickat på min annonsbanner som leder dem vidare till RicanAdFunds och av dessa 272 har 2 stycken registrerat ett nytt konto. Jag har aldrig tidigare haft sådan framgång med ett annonseringssystem. Vanligtvis brukar det floppa men för att kunna tjäna pengar med Ad Hit Profits så måste medlemmar minst klicka på 10 banners dagligen och det är en stor fördel.

Jag känner mig ganska sugen på att göra ett uttag för att se så allt fungerar, men planen är ändå att vänta tills mitt saldo når $45 och sedan investera i en ny ad share. Efter det så ska jag nog börja plocka ut cash. Som vanligt så bör man plocka ut sina sammanlagda investering så fort som möjligt och i mitt fall är det $90.

2 kommentarer:

 1. Tjena!
  Riktigt gött att se att du fått 2 reffs med hjälp av annonseringen! Det ger ju hopp till en annan att lyckas med det också. :)

  Som sagt så har jag plockat ut 30 dollar av mina investerade 135 dollar, och det gick snabbt med överföringen till STP (ca 4 timmar)!

  // Salle (Peter)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå,

   Ja, det trodde jag faktiskt inte. Brukar inte fungera så värst bra. Men än så länge har jag inte så stor nytta av dem då de inte har börjat investera i ad units ;)

   Men då medlemmar blir "tvingade" att klicka på annonser om man vill tjäna något så finns möjligheterna.

   Jag såg det på Facebook. Låter ju kanon ! Tänkte också plocka ut lite när jag tjänar lite mer. Inte långt kvar tills mitt konto når $45 och då blir det en ny ad share.

   Radera