ekonomibloggar.nu

onsdag, maj 08, 2013

$9,6 om dagen med RicanAdFunds

Nu har jag kommit upp i 32 aktiva ad units som sammanlagt drar in $9,6 om dagen. Min förra uppdatering hittar du här.Mitt första mål var att dra in $10 om dagen så det är snart uppnått. Jag har än så länge återinvesterat allt som jag har tjänat. Så var egentligen inte tanken från början men då där är stora förseningar kring i stort sett allting så är det lika bra att återinvestera. Men Russel, Richard och hela deras team jobbar på och det kommer att ta lite tid, men det kommer att bli riktigt bra tror jag :)

Det jag behöver göra är följande:

1. Aktivera min E-Wallet från IsmMagic (fungerar inte för tillfället)

2. Generera min "magiska kod" (kan inte göras förrän jag har aktiverat min E-Wallet)

3. Få min "payment processor godkänd inne på mitt RAF konto. (det borde ha skett den 6:e maj)

Som sagt, man får ha tålamod då dem arbetar på att lösa samtliga problem. Jag hade kunnat spara pengarna som jag tjänar och därefter göra ett uttag när allt blir klart men då är det lika bra att fortsätta med återinvesteringen anser jag.

Jag har sett att ett par medlemmar och även personer som inte själv har investerat några pengar hos RicanAdFunds skriker "bluff program" och menar att blogguppdateringarna ska kunna köpa mer tid då medlemmarna blir lugna, men då blir min motfråga.

Varför ödsla tid på att bygga upp ett starkt företag och varumärke i flera år för att sedan starta ett program där meningen är att lura folk på pengar ? Visst, hade de stängt ner idag så hade de kunnat leva gott på vad de hade tjänat. Skulle kunna tro att där ligger hyfsat mycket pengar i omlopp...

Men då de bedriver en hel del andra verksamheter så hade allt förtroende försvunnit och företaget hade förmodligen gått i graven. Just av den anledningen så är jag inte särskilt rädd för att RicanAdFunds plötsligt ska försvinna. Medlemmarna är ivriga på att de ska fixa till alla problem, men jag tror att både Russel och Richard är mer ivriga på att lösa allting så snabbt som möjligt så att deras företag inte ska få ett dåligt rykte.

Hade jag varit i deras position så hade iallafall jag tänkt så.

2 kommentarer:

 1. Jag tror inte heller de är ute efter att bedra sina medlemmar dock tänker jag såhär att sålänge de gör vinst från ricanadfunds kommer det nog vara kvar, men tror du inte att så fort de inte gör någon vinst längre kommer de skrota projektet? Är det egentligen inte så det går till på många "tjäna-pengar-på-internet-sidor? Dvs att sidorna är uppe så länge skaparna gör någon förtjänst men när det börjar gå utför avslutar de sitt projekt och sidan försvinner. Då tycker jag inte att man kan kalla det för bluff, de klarar helt enkelt inte av det. För är det inte så att det är populärt att starta t.ex. ptc sidor och sen kanske det fungerar ett tag men de flesta klarar inte av att bedriva verksamheten i längden, ur ett ekonomiskt perspektiv. På något sätt tycket jag det låter lite för bra för att vara sant att man ska kunna tjäna pengar passivt (som på ricanadfunds) under en lång period flera år framåt. Eller vad har du för tankar kring det? Notera att jag själv inte är så insatt utan det jag skrivit ovan kan mycket väl vara strunt men det är en tanke.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De måste ju dra in pengar på något sätt annars så skulle de inte kunna betala ut något till sina medlemmar. Men RAF är ju inget HYIP program (det är iallafall vad dem påstår) där nya medlemmars pengar går till att betala ut till äldre medlemmar.

   Jo, absolut. Många sajter arbetar så och i grund och botten gäller det att få in så mycket pengar som möjligt för att sedan stänga ner och försvinna. Men skillnaden mellan dessa sajter och RicanAdFunds är att RAF drivs av ett välkänt företag som har byggt upp ett varumärke och image under många år.

   När det gäller bluffsajterna så får man oftast inte så mycket information. Men visst, jag har också funderat på hur RAF tjänar sina pengar för att kunna betala ut till sina medlemmar. Det känns lite skumt att både de som driver sajten + att alla medlemmar ska gå med vinst. Det är totalt omöjligt.

   Nja, de flesta skapar PTC sajter eller HYIP sajter med ett enda syfte. Och det är att bluffa till sig så mycket pengar som möjligt. De vet själva att det inte kommer att hålla någon längre tid. På internet är väl uppskattningsvis 80-90% oärliga skulle jag tro. Alla vill tjäna pengar och vissa gör allt för att uppnå detta.

   Jag håller med. Det låter ju för bra för att vara sant. Någon gång borde bubblan spricka. Men som sagt, jag har aldrig stött på ett program där personerna bakom är så aktiva och uppdaterar medlemmarna om vad som händer.

   RAF skiljer sig även från andra när det t.ex gäller att skicka in dokument. Sån säkerhet har jag heller aldrig varit med om på någon annan sajt. Det ger ett seriöst intryck och gör dem allt detta för att sedan "sno åt sig" pengar och även smutskasta sig själva och deras företag så vore det universums största och bästa bluff enligt mig.

   Jag tror inte att RicanAdFunds kommer att finnas för evigt, men jag tror att de kommer att finnas en lång tid framöver :)

   Radera