ekonomibloggar.nu

fredag, augusti 09, 2013

$11,475/dag med RicanAdFunds

Har just nu 51 aktiva ad package hos RicanAdFunds. Detta ger mig en passiv inkomst på exakt $11,475 varje dag. Blir i runda slängar en extrainkomst på $350 i månaden !


Men dessa pengar har jag inte så stor nytta av om jag inte kan ta ut dem... Det har minst sagt varit rörigt gällande uttag men nu äntligen så verkar det som att Richard och Russel har fått rätsida på problemen. Igår publicerades ett nytt blogginlägg med ett utbetalningsschema så nu händer där grejer. Det var inte en dag för sent ;)

De som begärde uttag den 1:a och 2:a juli fick betalt igår och idag gäller de som ville casha ut den 3:e och 4:e juli. Sen fortsätter det så tills de har kommit ifatt igen. Om du t.ex vill ta ut pengar idag så kommer du att få in dessa på ditt STP konto den 3:e september.

När jag har arbetat mig upp till $15 så ska jag göra mitt första uttag. Annars så är tanken att återinvestera allt vad jag tjänar tills jag tjänar $15/dag. Då kan jag investera i ett nytt ad package varje dag och allt som blir över är "lönen".

Känns kul att RAF har löst sina problem med utbetalningarna och nu ska här tjänas P.E.N.G.A.R !!! Vill du veta mer om programmet ? Surfa då in här.

2 kommentarer:

 1. Har börjat få lite pengar i rullning med bland annat Rican AdFunds. Tjänar ca $8/dag. Men behöver jag betala skatt för denna inkomsten eller hur funkar det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. $8/dag är inte dåligt :) Grattis.

   Inkomsten från RAF programmet ska det betalas skatt på.

   Radera