ekonomibloggar.nu

fredag, november 01, 2013

Uttag på £100 hos Empire Option

När jag började med binära optioner så satte jag in £200 på mitt Empire Option konto och tanken var att göra mitt första uttag när jag hade ökat mitt kontosaldo till £300. Det började inte alls bra och efter ett par dagar var mitt konto nere i runt £80... Jag hade ingen strategi eller plan att följa och det kändes lite som att jag höll på med gambling. Med tanke på att jag förlorade runt £120 på ett par dagar så fungerade tydligen inte min approach så värst bra...

Jag började "utbilda" mig mer genom att läsa på forum och bloggar om binära optioner och en sak fastnade jag för. Många som hade blivit framgångsrika och tjänade pengar dagligen handlade endast men en grej. De mixade inte runt utan höll sig enbart till t.ex EUR/USD, EUR/GBP, olja, guld osv...

Så jag tog informationen till mig och valde ut EUR/USD att handla med.

Efter det så bestämde jag mig för att bara vara aktiv mellan 07:00-09:00 på morgonen. Det är den här tiden som de allra flesta kör igång med sin tradingsession och detta innebär i sin tur att likviditeten är god. Det händer t.ex inte så mycket under natten...

Givetvis händer där mycket efter klockan 09:00 också men 2 timmar varje dag tyckte jag lät rätt så lagom. Man vill ju gärna inte sitta och glo in i datorn hela dagen.

I det "vanliga" tradingläget så är minsta insatsen £25 när man vill handla så jag började använda mig av "Options Builder" och "60 Seconds". Med Options Builder är minsta insatsen också £25 men här kan man använda sig av försäkringar. Skulle min trade gå åt pipsvängen så får jag tillbaka en viss procent av min insats. Där finns olika försäkringar att välja bland men som du säkert förstår så tjänar du mindre ju större försäkring du väljer (om din trade vinner). Men det är perfekt att använda när man inte vill riskera £25 varje gång.

När man använder sig av 60 Seconds så ska man förutse om priset ska gå upp eller ner inom 60 sekunder. Det är ytterst svårt att förutse detta inom bara 60 sekunder. Det bildas inte några större trender inom denna korta tid men det går ändå att tjäna pengar om man går in i marknaden vid exakt rätt tidpunkter.

Så jag har mest använt mig av Options Builder för att bygga upp mitt saldo. Och just detta har gått väldigt bra! Imorse sprängde jag £300 vallen och jag gjorde då också mitt allra första uttag från Empire Option :) Fanns bara ett problem. Som vanligt så skulle man skicka in dokument på att man är den man påstår sig vara och detta hade jag ju inte gjort. Men det fixade jag till under morgonen och nu under eftermiddagen så godkändes mina dokument! Gick förvånansvärt snabbt.

Så uttaget på £100 är just nu "pending" och eftersom mitt konto är ett så kallat "bronskonto" så kommer det att ta 7 dagar innan jag får mina pengar.

Men jag återkommer givetvis med ett nytt inlägg när jag har fått mina pengar. Ska bli spännande och se om Empire Option håller sig till tidsschemat på 7 dagar...

Fungerar det bra med uttagen så har jag nog hittat något som kan ge mig en riktigt fin inkomst framöver som dessutom är väldigt spännande att hålla på med ! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar