ekonomibloggar.nu

måndag, november 18, 2013

17 dagar och fortfarande inga pengar från Empire Option

Mitt uttag på £100 hos Empire Option skulle ta 7 dagar att slutföra men nu har det gått 17 dagar och absolut ingenting har hänt... Har skickat två mail och fått svaret att de har många utbetalningar att ta hand om just nu så de kan inte exakt svara på när jag kommer att få mina pengar. Verkar ju vara väldigt seriöst...

Men vid en närmare eftertanke så borde väl binära option mäklare fungera precis som ett spelbolag ? Tjänar kunden för mycket så begränsar dem ens insatser eller så blir man avstängd. Eller är jag helt fel ute ?

Mäklaren måste ju tjäna pengar på något sätt och detta gör dem när kunder förlorar. Hade uppskattat om någon med lite mer "kött på benen" när det gäller binära optioner kommenterar och reder ut mina frågetecken.

Hade varit trist om jag inte får ut mina pengar då jag förutom uttaget £100 har £412 på mitt konto i skrivande stund. Det har verkligen gått bra på sistone ! Men det har ju inte så stor betydelse om jag inte kan ta ut pengar...

Riktigt dåligt av Empire Option att lova uttag på 7 dagar för att sedan "hitta på" ursäkter. Eller, det kan ju va sant men jag känner igen ursäkterna då jag har varit med om det förr... Men det återstår att se om jag får mina pengar. Jag håller tummarna. Annars har jag lagt ner massor utav tid helt i onödan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar