ekonomibloggar.nu

fredag, april 01, 2011

Jag Blev Aldrig Godkänd Hos Blogvertiser...

Jag var lite för snabb med att säga att min blogg blev godkänd hos Blogvertiser. Fick ett mail igår om att blogg "tyvärr inte kunde godkännas". Jag fattade ingeting. Jag uppfyllde ju alla kriterier...

Dom skickade med "vanliga orsaker" till att de flesta bloggar inte godkänns.

Bloggadressen fungerar inte (Den fungerar perfekt)

Den angivna bloggen är inte en blogg (Jodå, detta är en blogg)

Den angivna bloggen kan anses inaktiv (Vore konstigt när jag uppdaterar så gott som varje dag)

Den angivna bloggen är inte på svenska (Är den inte på svenska eller?)

Vi godkänner inte längre Metrobloggar då Metrobloggen kommer avvecklas i april (Jag bloggar inte på Metrobloggen heller)

Bloggen måste ha varit igång minst 2 månader och ha 15 inlägg (Jag har just nu 58 inlägg så det är inga problem)

Men...

Jag gick tillbaka till mitt första blogginlägg och när bloggen startades. Detta var den 6 februari. Bloggen skulle ha varit igång "minst 2 månader" så alltså, detta var orsaken till att jag inte blev godkänd !! Jag får helt enkelt vänta i 5 dagar till...

Jag har skickat till kundsupporten och frågat 2 gånger men inte fått något svar inu. Men jag är rätt säker på att detta är orsaken.

Lite töntigt anser jag men regler är ju till för att följas så jag får snällt vänta i 5 dagar till...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar