ekonomibloggar.nu

tisdag, april 12, 2011

Firefox 5 Kommer Redan Lanseras I Juni 2011 !!??


Ja, så går ryktet iallafall. Man kan inte beskylla personalen över hos Firefox för att ligga på latsidan. Är ryktet sant så kommer Firefox 5 att släppas enadast 3 månader efter Firefox 4 ! Det är otroligt snabbt och väldigt ovanligt.

Kanske är det så att Mozilla (företaget bakom Firefox) känner sig lite besvärade över hur snabbt Google Chrome och Internet Explorer går framåt?

Jag har alltid varit en flitig användare av Internet Explorer men på sistonde så har jag övergett denna webbläsare.

Varför?

Av den enkla anledningen att Chrome och Firefox är så otroligt mycket snabbare. Jämför man dessa 3 också så ser Internet Explorer relativt tråkig ut i designen om man frågar mig.

Så jag välkommnar verkligen uppgraderingen av nya Firefox. Ska bli oerhört kul att se vilka förbättringar som har gjorts. Jag är väldigt nöjd med "fyran" så jag kommer nog bli supernöjd med "femman" :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar