ekonomibloggar.nu

tisdag, april 19, 2011

Då Har Man Fått En Check På 920$ Från Clickbank

Jag har varit hyfsat orolig över att min check ifrån Clickbank inte skulle nå fram denna gången till postlådan. Anledningen till detta var att den skickades den 29 mars och det brukar vanligtvis ta 1 vecka för checken att komma hit. Men efter 2 veckor hade där fortfarande inte dykt upp något och oron började sprida sig...

Jag har fått checkar skickade från Clickbank 7 eller 8 gånger tidigare men skillnaden denna gången var att jag har flyttat för ungefär 1,5 månad sedan. Jag tog kontakt med supporten på Clickbank och det konstiga var att dom brydde sig inte så mycket om var den första checken var... Dom kunde gärna skicka ut en ny. Jag vet nog varför.

Avgiften hade nämligen varit 20$ och dom pengarna skulle dras från mina inkomster !! Helt sjukt. Jag har bombaderat dom med mail angående detta. Jag kan ju inte hjälpa om checken har kommit bort. Då ska inte jag behöva betala för det heller !

Ni undrar kanske varför jag inte får pengarna inbetalda på mitt bankkonto direkt ? Jag har också själv undrat detta ett antal gånger kan jag säga. Clickbank gör inte direkt utbetalningar till Sverige. Det kan man bara få om man har konto i vissa länder som Spanien, Frankrike, USA och några till.

Clickbank har lovat att dom ska kunna erbjuda detta till alla som vill inom snar framtid. Det sa dom för 2 år sedan...

Men för någon dag sedan så tittade jag i postlådan och där låg den äntligen. Efter 2 veckor och 2 dagar så hade den funnit sin ägare :)


Det sitter ju inte helt fel med 920$ ;) Tråkigt med ett sjunkande dollarpris bara. Växlingskursen jag fick hos min bank låg på 6,22 igår. Jämför det med kursen jag fick för några månader sedan, 7,45 !!!

Har läst runt på olika bloggar att trenden ska hålla i sig så det kommer antagligen att sjunka ytterligare. Trist men inte så mycket att göra åt det. Det blev ändå 5745 SEK när allt var klart och det anser jag vara hyfsat bra. Lägg därefter till inkomsterna från mina adsense annonser, mina andra affiliatenätverk och 3 andra "sidinkomster" så snackar vi 10.000-12.000 kr i månaden ! Jag är väldigt nöjd med detta även fast mitt mål ligger på att dra in mellan 20.000-25.000 kr i månaden. Då har jag inte ens räknat med vad mina betalda undersökningar ger mig ! Med detta kan de bli 15.000-20.000 kr varje månad :)

Men det är bara att fortsätta jobba hårt så kommer säkert fler checkar att trilla in förhoppningsvis :)

Ni undrar kanske hur jag kan tjäna nästan 1000$ i månaden på Clickbank ? Svaret är väldigt enkelt:

Jag använder mig av Google Sniper 2.0 för att skapa nischade webbsidor om olika Clickbank produkter!

4 kommentarer:

 1. Trist med så stora avgifter bara för att få sina pengar. Hur som helst, bra jobbat han komma närmare 1000$ månad! Väl uppe i de nivåerna blir det enklare och enklare att öka intäkten (the rich get richer)

  SvaraRadera
 2. Avgiften på 20$ var bara om man ville ha en ny check skickad till sig men detta slapp jag som tur var :)

  Avgiften för att kunna ta ut checken ligger på 250 SEK för just min bank. Det dras varje gång fårn min check...

  Det är riktigt sura pengar. Dåligt att Clickbank att inte kunna få ut pengarna direkt till kontot. Men det kanske komemr år 2053.....

  Jag tackar för det, jo, det är ju som du säger. I början går det trögt men när man väl har kommit upp i summor blir det mycket enklare. Då har man ju hunnit bygga sitt lilla "imperium" ;)

  Jag säljer väldigt mycket till USA och Kanada. Dom verkar vara glada över sina digitala produkter :)

  SvaraRadera
 3. Va kul att se att det finns svenskar som faktiskt fått en check! :) Då ser man ju att det inte är båg.

  Tro det eller ej men jag upptäckte Clickbank i förrgår :O har kollat på en massa engelska videos om hur det går till men nu är ju inte jag nån försäljare direkt (jobbar inte på säljmarknaden alls) så jag vet inte om jag har begripit själva processen även om jag tycker att jag gör rätt när jag följer de sk. "tutorils".

  Har bara en fråga. Undrar vad du menar med när du skriver att du säljer digitala produkter... är det faktiska prylar som du har på lager så att säga eller är det liksom hänvisning till andra hemsidor som säljer sådant (som t.ex. netonnet.se haha). Tycker detta verkar väldigt kul (när man väl fattat då kanske...) så tänkte läsa vidare här och kolla upp lite! Hur går det för dig nu då? Fått fler checkar?

  Sen tänkte jag även fråga dig om Google Sniper... kan du ge tummen upp för den?

  Mvh,
  Caroline

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fungerar som affiliate till andras produkter kan man säga. Jag hänvisar besökare med mina unika affiliatelänkar och varje gång besökaren gör ett köp tjänar jag provision på detta.

   Så det är inga fysiska produkter alls. Detta gör allting så mycket enklare :) När köpet är klar så får köparen tillgång till sin produkt inom 5 minuter.

   Jadå, jag får ungefär 1 check varje månad och den ligger på runt 1000-1500$. Blir fina extrapengar :)

   Jag gillar Google Sniper. Jag använder mig alltid av kursen när jag ska starta fler sajter. På så sätt har jag ökat mina inkomster om och om igen. Där finns helt enkelt allt man behöver veta enligt mig :)

   Radera