ekonomibloggar.nu

torsdag, april 14, 2011

Loopia - Ett Av Sveriges Största Och Ledande Webbhotell

Som rubriken redan har avslöjat, Loopia är ett av Sveriges allra största aktörer gällande webbhotell men dom är även Sveriges största återförsäljare av domännamn. Det är inte fy skam att äga den titeln !

Loopia startade sin verksamhet år 1999 och har därefter vuxit mer och mer. Dom har kontor både i Sverige och Serbien och sedan 2006 ägs Loopia av företaget Mamut AB.

Vilka Produkter Kan Du Förvänta Dig ?

Loopia erbjuder 2 olika sorters webbhotellspaket.

1. Privatpaket - I Detta Ingår:

*5 GB webbutrymme · 50 GB trafik / mån
*Fritt antal e-postadresser och alias
*Fritt antal domännamn
*Kostnadsfri support
*UNIX och Windows
*MySQL-databaser
*Kontrollpanel
*Räknare
*Blogg


Det är möjligt att fixa en blogg & hemsida med endast 1 klick! Just nu har man möjlighet att få allt detta för 83 kr/månaden.

2. Företagspaket - I Detta Ingår:

*10 GB webbutrymme · 100 GB trafik / mån
*Fritt antal e-postadresser och alias
*Fritt antal domännamn
*Kostnadsfri support
*UNIX och Windows
*Avancerad statistik
*MySQL-databaser
*Kontrollpanel
*Blogg


Även här kan du få din egen blogg & hemsida med endast 1 klick. Lite dyrare variant men du får ju också mer. Detta paket kostar från 141 kr/månaden.

Loopia har även blivit kända för att sälja domännamn med prickar. Alltså, Å,Ä och Ö. I skrivande stund så har dom en kampanj med Å,Ä,Ö domäner för endast 20 kr så skynda att fynda :) Alltid kul att äga en domän med prickar.

Jag rekommenderar Loopia till alla som vill starta en egen Wordpress blogg eller skapa sin egen hemsida. Detta är enkelt och smidigt att göra med Loopias hjälp. Du får även tillgång till en massa roliga och nyttiga verktyg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar