ekonomibloggar.nu

fredag, april 29, 2011

Tjäna Pengar Med Sveriges Största Affiliatenätverk, Tradedoubler

Jag har redan skrivit ett blogginlägg om ett av Sveriges största affiliatenätverk, det vill säga Double. Nu är det dags att skriva om Sveriges största nätverk för annonsörer och publishers.

Tradedoubler - Deras Bakgrund

Tradedoubler är ett internationellt företag inom marknadsföring som grundades år 1999. På de 11 år som företaget har varit verksamt så har många förbättringar och förändringar gjorts och idag kan dom erbjuda en integrerad digital marknadsföringsportfölj som omfattar:

Affiliatemarknadsföring

Display Och Resultatbaserade Onlinekampanjer

Sökordshantering

Teknologi Som Administrar Alla Dina Sökordmarknadsföringsaktiviteter I Olika Medier


Tradedoubler har i skrivande stund 18 lokala kontor i Europa med över 525 anställda personer.
Genom deras publishernätverk så får man tillgång till inte mindre än 76% av alla de europeiska internetbesökarna ! Det är hyfsat oslagbart...

Fakta

Hos Tradedoubler finns över 1.900 annonsörer som så gärna vill synas på just din webbplats.

Man har över 138.000 aktiva publishers i skrivande stund.

Sammanlagt, så har man 32 miljarder visningar i månaden.

Man har 486 miljoner unika besökare per månad.

Över 14 miljoner leads genereras varje månad.

Annonsörer

Som annonsör hos Tradedoubler kommer du inte att ha så stora problem med att hitta webbplatser att göra reklam på. Du får också hjälp att:

Öka Din Försäljning

Generera Fler Leads

Få Målinriktad Trafik

Expandera Ditt Företag Ännu Mer


Publishers

Som publisher hos TD kommer du som sagt ha över 1.900 olika annonsörer att välja bland. Du kommer säkerligen att hitta något program som passar in på din webbsida. Tradedoubler kommer givetvis att försöka hjälpa dig på vägen och detta kommer du att få hjälp med:

Maximera Din Förtjänst På Bästa Sätt

Optimera Ditt Annonsutrymme Så Du Kan Tjäna Mer Pengar

Detta sker igenom mycket effektiva affiliateprogram och även oslagbara kampanjerbjudnanden från många av de bästa toppannonsörerna !


Vill du veta min personliga åsikt om detta affiliatenätverk så kan jag avslöja att den är positiv. Jag har alltid fått mina intjänade pengar i tid och supporten svarar per mail inom 24 timmar om man har något fråga.

Så är du seriös med affiliatemarknadsföring så kommer du att hitta många bra program som du kan signa upp dig hos. Efter att du har blivit godkänd är det bara att slänga upp annonser och se pengarna rulla in ;) Kanske lite mer jobb ligger bakom men i princip kan man göra så.

Men glöm inte, ju fler affiliatenätverk du går med i desto fler program har du möjlighet att välja ifrån. Vad innebär då detta? Jo, mer pengar i din ficka !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar