ekonomibloggar.nu

måndag, maj 02, 2011

PaidEmail - Få Chansen Att Vinna 50.000$ !


Precis som Emailadvert så erbjuder PaidEmail en tjänst som gör det möjligt att tjäna pengar genom att läsa Email.

Det är gratis att joina och man kan förvänta sig att få mellan 5-7 Email varje vecka. Vissa veckor blir det mindre och vissa fler. Det går inte att ge ett exakt svar.

När du har läst ett Email så är det väldigt viktigt att du klickar på den angivna länken. Glömmer du bort att göra detta så kommer du inte att få betalt. Så det är väldigt viktigt att inte glömma...

Samtidigt som du klickar på länken får du inte bara betalt för att ha läst det, du blir även tillagd i en utlottning där du kan vinna 50.000$ !!! Jag har aldrig lyckats vinna det inu men det kommer säkert ;)

Det är här som PaidEmail skiljer sig från många andra liknande tjänster. Inte många erbjuder chansen att vinna 50.000$...

Hur Mycket Kan Man Få Betalt För Varje Email?

Det varierar oerhört mycket. För det mesta är det småsummor som 0,10$ och sånt. Men som mest har jag tjänat 3$ ! 3$ för att läsa ett mail tycker jag är rätt bra lön. Det är ungefär 20 kr :)
Nu är det ju inte så att du kommer att bli miljonär och köpa Ferrari bilar kors och tvärs men det är inte omöjligt att dra in mellan 300-500 kr varje månad. Kom ihåg att du tjänar detta genom att läsa Email...

Måste Man Komma Upp I En Speciell Summa Innan man Får Pengar?

Utbetalningar kommer att ske när du har passerat 20 intjänade dollar. Detta sker varje månad den 15 och det lättaste sättet för att få tillgång till sina pengar är att begära dom via PayPal. Man kan välja check också men det känns rätt onödigt när PayPal finns.

Kan Man Tjäna Mer Pengar På Något Sätt?

Javisst ! När du har reggat dig som medlem så kan du börja värva dina vänner eller om du har en egen webbsida med hyfsat mycket trafik kan du försöka värva dom. För varje värvning tjänar du 1$ så tänk om du värvar 5 varje dag. Det blir härliga 150$ helt passivt varje månad !! :)


Slutord

Du har alltså chansen att tjäna pengar på 3 olika håll.

1. Läs Email och klicka på länken = TJÄNA PENGAR

2. Va med i den stora utlottningen och få chansen att vinna 50.000$.

3. Värva dina vänner eller bloggbesökare och tjäna 1$ för varje nu medlem.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar