ekonomibloggar.nu

tisdag, maj 03, 2011

Tjäna Pengar Och Spara Pengar Samtidigt Med Plus I Kassan

plusikassan.se

Plusikassan.se erbjuder en tjänst där du både kan tjäna pengar samtidigt som du sparar pengar ! Låter väl rätt bra?

Hur Du Kan Tjäna Pengar

1. Man kan enkelt tjäna pengar hos Plusikassan genom att bli medlem på olika webbplatser eller regga dig för olika nyhetsbrev. Ersättningen för detta varierar mellan 1-25 kr. Alla företag erbjuder inte detta, men de som erbjuder det hittar du enkelt om du klickar på fliken "tjäna pengar utan köp" på Plusikassan.se hemsida.

Det vill säga, företagen kräver ingenting av dig. Du behöver inte köpa något och du blir inte tvingad till något annat heller. Man tjänar som sagt inte så jättemycket men gå in och checka in utbudet så kan du dra in ett par enkla kronor med nästan ingen ansträngning alls :) Jag själv håller på att skumma igenom alla webbsidor.

2. Det finns ett sätt till som du kan tjäna pengar på. Du kan nämligen värva andra personer till Plusikassan.se och på så sätt tjäna pengar varje gång någon reggar sig ! Har du många MSN kontakter eller Facebook vänner kan du skicka in inbjudan till alla. Givetvis skickar du då med din unika affiliatelänk automatiskt som gör så att du kan få betalt om någon väljer att gå med. För varje ny person du rekryterar tjänar du 8 kr så det kan bli en del pengar om du har många kontakter ;)

Driver Du En Egen Blogg/Hemsida?

Var och varannan människa driver ju sin egna blogg idag och det är ett mycket bra sätt för att tjäna pengar på. Har du dessutom en hel del trafik så kan du tjäna bra med pengar hos Plusikassan genom att värva andra personer.

När du har blivit medlem så kommer du att få tillgång till banners och textlänkar som du enkelt kan lägga upp på din egna blogg/hemsida. Klickar någon på dessa länkar eller banners och blir medlemmar så tjänar du 5 kr varje gång.

Jag tycker själv att det är lite dåligt att man får 8 kr om man värvar sina MSN kontakter och 5 kr när man värvar någon från sina egna blogg/hemsida. Borde vara lika mycket. Men det finns inte så mycket att göra åt det. Läser många din blogg så kan du komma upp i en 20 kr varje dag eller kanske mer och det blir härliga extrapengar varje månad :)

Hur Du Kan Spara Pengar

Plusikassan samarbetar med över 300 företag som är verksamma på internet. Så varje gång du blir sugen på att köpa något från internet så bör du först kolla om Plusikassan.se samarbetar med just detta företag. Du kan då få väldigt schyssta rabatter på allt du inhandlar !

Nästan samtliga företag är välkända som många handlar hos så du kommer garanterat att finna något som intresserar just dig.

Nyttig Information

Alla nya kunder får direkt 20 kr i sin skattkista när dom registrerar sig. En annan riktigt bra sak är att när din registrering är klar så blir du skickad till en sida som säger åt dig att Gilla Plusikassan på Facebook.

Varför ska man då göra detta???

Jo, för att när du har tryckt på Gilla knappen så uppdateras ditt kontosaldo och du har precis tjänat 25 kr till ! Så innan du ens har kommit igång så har du 45 kr på ditt konto.


Utbetalning sker när du har kommit upp i 200 SEK men är du lite aktiv kan detta gå extremt snabbt :)

Man blir inte miljonär genom att joina Plusikassan men man kan tjäna ett par hundralappar varje månad. Jag är en väldigt aktiv handlare på internet och finns företaget med i Plusikassans register så kan man få rabatt på upp till 50% ! Det tackar inte jag nej till :)

plusikassan.se

2 kommentarer:

 1. Jag såg att du skrivit lite om att tjäna pengar på hemsidor eller bloggar.

  Det bästa sättet för att tjäna pengar är enligt mig att börja arbeta med google adsense. Har man en hemsida eller blogg så är det lätt att komma igång med adsense, och sen är det bara till att driva trafik till sidan!

  Tack för en bra blogg!

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig till 100% !

  Alla nybörjare borde sätta ihop en enkel webbsida och sedan lägga in adsense annonser.

  Man behöver inte investera en enda krona från början plus att man kan vara igång och tjäna 10-20 kr rätt snabbt på adsense.

  Bygger man sedan på sin "portfölj" kan man snart vara uppe i 100 kr per dag !

  Tack för att du gillar bloggen :)

  SvaraRadera