ekonomibloggar.nu

måndag, maj 23, 2011

Sveriges Billigaste Webbhotell

One.com är Sveriges billigaste webbhotell. Detta är perfekt när man som nybörjare vill ha en egen hemsida. För så lite som 12 kr/månaden kan man få en egen hemsida för och det är inte många av webbhotellskonkurenterna som erbjuder det... Brukar vara en aning dyrare.

12 Kr/Månaden Låter Billigt, Vad Ingår Då?

När något är billigt så brukar det ju inte vara någon höjdare, man får helt enkelt vad man betalar för. Men hos One.com är det annorlunda. Här är det både billigt och riktigt, riktigt bra vill jag säga. Internetworld har faktiskt utsett One till "Bästa Budgetvalet" bland alla billiga webbhotell.

Där finns 3 olika paket man kan välja bland.

12 kr/månaden - Här får du bland annat 3000 MB webhosting, Obegränsat med E-Mail konton, Hemsida, Blogg med bara 3 klick, Daglig backup och mycket mer !

24 kr/månaden - Här får du samma saker som för 12 kr med den lilla skillnaden att du får 10.000 MB istället för 3000 i webhosting.

45 kr/månaden - Här gäller samma sak, skillnaden är att du får 25.000 MB i webhosting.

Du har också möjlighet att beställa domännamn samtidigt som du beställer webbhotell. Årsavgiften för en .se domän ligger just nu på 95 kr/år och det är även det väldigt billigt.

När man köper webbhotell och domännamn så vill man ju gärna synas på internet så snabbt som möjligt. One.com har ett samarbete med Google Adwords som gör att du får 500 kr att annonsera bär du beställer webbhotellspaket för 12 eller 24 kr. Beställer du ett för 45 kr så får du 750 kr istället !

Så det kommer inte att vara några problem att synas på nätet i början iallafall.

Där Finns Många Andra Webbhotell, Varför Ska Jag Välja One.com?

Den största anledningen är för att du inte kommer att hitta ett billigare webbhotell någonstans. 12 kr i månaden har de flesta råd med utan att man behöver spara särskilt länge ;)

Jag rekommenderar verkligen detta webbhotell då det är perfekt för nybörjare att skapa sin egna hemsida och börja börja tjäna pengar på internet !


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar