ekonomibloggar.nu

torsdag, maj 19, 2011

Nya Spelare Får 50 Kr Gratis Hos Prime ScratchCards - Ingen Insättning Krävs

Prime Scratchcards startades 2005 och har därefter vuxit sig till ett av de större sidorna som erbjuder online skraplotter. Man är faktiskt marknadsledande i sin bransch just nu.

Där finns för tillfället över 120 populära spel att välja bland och detta är alltifrån klassiska skraplotter till enarmade banditer. På grund av att så många människor har valt att spela hos Prime ScratchCards kan dom även erbjuda rejäla jackpottar upp till 10 miljoner. Man man även skrapa fram 10 miljoner kr direkt på en av deras skraplotter !

Nya spelare får just nu 50 kr insatt på sitt spelkonto utan insättningskrav när man registrerar ett konto så du kan använda dessa 50 kr till att vinna 10 miljoner om du så önskar helt utan risk !

Hur Är Det Med Kundservice? Får Man Snabba Svar Om Man Har Frågor?

Kundservicen är excellent vill jag säga. Prime ScratchCards är väldigt hängivna till sina kunder och därför erbjuder dom kundservice 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Har du någon fråga eller fundering kommer du att få svar väldigt snabbt.

Hur Gör Jag För Att Få Mina 50 Kr Gratis?

Steg 1: Klicka Här ---> PrimeScratchCards - Få 50 Kr Gratis

Steg 2: Välj "Spel Med Pengar"

Steg 3: Ange Alla Dina Uppgifter

Steg 4: Välj Din Välkomstbonus Och Börja Spela !

Svårare än så är det :) Ditt konto kommer att krediteras med 50 kr direkt och du får chansen att vinna upptill 10 miljoner utan att du behöver riskera några av dina egna pengar.

När dina 50 gratis kr är slut och du inte vann något så kan du välja mellan att:

* Sluta Spela. Du är inte tvingad att fortsätta spela om du inte vill. Du kan välja att ta del av din bonus och sen inte spela mer. Det bestämmer du själv.

* Sätt In Egna Pengar Och Fortsätt Spela. Du kanske tyckte att det var så kul att du vill fortsätta spela? Då kommer du att få 100% insättningsbonus på din första insättning ! Även där får du gratispengar att spela med :)

Även om du inte är speciellt intresserad av skraplotter och spel på nätet så bör alla som läser detta ta del av sin bonus hos Prime ScratchCards. Regga ett konto, spela för dina 50 kr, vinner du är det grymt, förlorar du så behöver du aldrig spela mer.

Hur många erbjuder egentligen gratispengar med chans att vinna 10 miljoner ?

TA CHANSEN ATT VINNA 10 MILJONER UTAN RISK - FÅ 50 KR HELT GRATIS UTAN INSÄTTNINGSKRAV !


2 kommentarer:

  1. Är det så? Men förutom skrapspel finns det även några slotsmaskiner. Är dessa slotsmaskiner bra?

    SvaraRadera
  2. Javisst är det så :)

    Slotsmaskinerna är väldigt bra. Man har chansen att vinna höga summor på nästan varje slotmaskin.

    Är du medlem hos PrimeScratchCards ?

    SvaraRadera