ekonomibloggar.nu

onsdag, maj 18, 2011

Spara Hundralappar Eller Tusenlappar Genom Att Jämföra Priser Hos Pricerunner Innan Du Handlar

Att jämföra priser är egentligen ett sunt förnuft för många. En vara som man tänker köpa vill man ju aldrig betala för mycket för. Man vill alltid ha det billigaste priset som går att få.

Sveriges ledande prisjämförelsesajt är Pricerunner och utan tvekan är det den bästa också om du frågar mig. Jag surfar alltid in här innan jag ska köpa något. Jag köper främst mycket elektronikvaror på nätet och genom att först jämföra priser så kan jag ibland spara uppemot 1000 kr ! Och jag sparar mer än gärna 1000 kr ;) Det kan gå till något roligare.


PriceRunner - Jämför innan du handlar


Pricerunner har i nuläget mer än 1000 olika återförsäljare och för varje dag som går blir den skara bara större.

Vilka Kategorier Kan Man Hitta Hos Pricerunner?

Du kan hitta i stort sett allt. Exempel är hemelektronik, (jag jämför alltid hemelektronikvaror) vitvaror, böcker, musik och även olika typer av tjänster såsom bredband och mobiltelefoni. När jag köpte mitt förra mobilabonnemang så fick jag faktiskt detta mycket billigare än vad jag hade tänkt. Hade jag inte använt mig av Pricerunner så hade jag nu gått och betalat för samma abonnemang fast dyrare...

Måste Jag Betala Något För Att Jämföra Priser Hos Pricerunner?

Absolut inte. Det är helt gratis att använda sig av tjänsten.

Finns Där Något Annat Jag Behöver Veta?

Ja, det finns där så lugna ner dig lite, du ska få surfa in hos Pricerunner och börja jämföra priser snart ;)

Man kan även läsa köpråd, se bilder på produkter, skumma igenom expert och användarrecensioner och titta på videorecensioner innan du bestämmer dig för att köpa.

Pricerunner visar inte bara priser ifrån webbutiker utan också ifrån fysika butiker. På så sätt kan du jämföra ALLA butiker i hela Sverige på ett smidigt sätt.

Hur Gör Jag För Att Jämföra Priser På Exempelvis Mobiltelefoner?

Gå till Priceunners hemsida och skriv in mobiltelefoner i sökrutan. När du har hittat modellen du vill jämföra klickar du helt enkelt på "jämför priser" så kommer alla återförsäljare som säljer just denna modell att uppenbara sig på din dataskärm. Svårare är det inte.


PriceRunner - Jämför innan du handlar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar