ekonomibloggar.nu

söndag, maj 08, 2011

Få SMS Skickade Till Dig Från Föreningar,Företag Eller Myndigheter Och Få Betalt För Det

Om du är en flitig läsare av min blogg så har du säkert redan läst om hur du kan tjäna pengar på att ta emot och läsa E-Mail. Men där finns även ett annat smart sätt som du kan tjäna pengar på om du till exempel inte har någon internetuppkoppling eller du kanske inte bara har tillgång till den just nu.

Ta emot reklam till din mobiltelefon !

Det är exakt samma koncept som med E-mail med den lilla skillnaden att istället för att sitta vid datorn och läsa så läser du reklamen i mobilen. Lite smidigare om du frågar mig :)

Vad Innebär Detta?

Enkelt förklarat så innebär det att du tar emot reklam från olika företag,föreningar och myndigheter som vill ha något sagt och därefter får du poäng för att ha läst dessa utskick. Poängen är egentligen pengar men för att underlätta för användarna så har Reklamsms.se valt att kalla det för poäng. Poängen görs senare om till riktiga pengar som du kommer att få ta del av.

Kostar Tjänsten Något?

Nej ! Du betalar ingenting för att joina.

Varför Betalar Någon Överhuvudtaget För Att Skicka Reklam Till Mig?

Idag vill ALLA synas och höras. Syns man inte så tjänar man garanterat inga pengar heller. Därför vänder sig annonsörer till tjänster som Reklamsms.se för att enkelt kunna få ut sin reklam på snabbast möjliga sätt. Det tar för lång tid att skaffa sig en egen databas över kunder så varför inte då som annonsör använda sig av tjänster som redan har samlat in folk som vill ta emot reklam ?

Blir Jag Miljonär Om Jag Går Med?

Nej, det kan jag inte påstå. För varje sms du mottager så tjänar du mellan 0,50-2 kr. Man kan väl säga att man enkelt kan tjäna mellan 50-100 kr varje månad och dessa pengar tar jag gärna emot :) Jag gör inte ett dugg för dom !


VILL DU TJÄNA PASSIVA PENGAR PÅ INTERNET I RESTEN AV DITT LIV? KLICKA HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar