ekonomibloggar.nu

onsdag, maj 11, 2011

Skapa Professionella Banners Till Dina Sidor Med Hjälp Banner Generator Pro

Att ha sin egen banner till din blogg eller hemsida piffar inte bara upp stämningen, det ser samtidigt mer professionellt ut på din sida. Dina läsare får helt enkelt mer förtroende för dig och det är vad varje bloggare strävar efter.

Men det kan ju vara lite klurigt att skapa egna banners på egen hand så därför vill jag tipsa om ett bra banner program idag.

Programmet jag vill framhäva är Banner Generator Pro.

Med detta program kan du skapa professionella banners för dina egna produkter eller om du jobbar med att sälja andras produkter som affiliate så kan du skapa snygga banners för detta också. Allt detta från din egen dator och med endast några få musklick !

Du behöver ju inte heller skapa banners till dig själv. Där finns många som tjänar stora pengar genom att sälja banners till både företag och privatpersoner. Ett stort företag har råd att hyra in proffs till att göra de "tråkiga" sakerna och just här kan du komma in i bilden.

Företaget ger dig riktlinjerna över hur bannern ska se ut och sen är det bara att skapa den till dom. Efter att jobbet är slutfört får du betalt :)

Du behöver själv inte vara expert på området. Det enda man behöver är ett program som hjälper till att skapa otroligt snygga banners på bara några få minuter.

Banner Generator Pro !

Jag kom precis på en grym idé, är du intresserad av detta så köper du Banner Generator Pro och sedan lägger du ut din tjänst på 50lappen.se för en summa pengar. Då kan folk ta kontakt med dig om dom vill ha en banner till sin sida.

Eller så skapar du en banner till din egna blogg :) Valet är ditt.

Ett jättestort plus är priset. Många av dessa program går på 60-70$ och det anser jag vara för mycket pengar att slänga ut. Men Banner Generator Pro kan man få för endast 27$ och det är mer än rimligt.

2 kommentarer: