ekonomibloggar.nu

tisdag, maj 24, 2011

Varför Ska Man Äga En ArtikelKatalog Om Det Ska Ta 2-3 Veckor Att Godkänna Nya Artiklar ?

Det är den stora frågan som jag funderar på just nu.

Jag håller just nu på att posta artiklar hos olika artikelkataloger. Jag vill helt enkelt få bättre positioner hos Google och andra sökmotorer på nätet.

De flesta personerna bakom dessa kataloger godkänner artiklar inom 1-3 dagar och det tycker jag är rimligt. Ibland kan det ta några timmar och det är helt enormt bra ! All cred till dessa personer :)

Men sen finns där ett par stycken kataloger som godkänner artiklar efter 2-3 veckor och ibland tar det ännu längre tid...

Vad handlar det om egentligen?

Jag fattar väl också att man inte kan sitta och godkänna artiklar hela tiden. Det tar ju sin lilla tid. Man arbetar med andra projekt som tar tid antagligen.

Men jag skulle vilja be alla som tar 2-3 veckor på sig att godkänna artiklar om en stor tjänst.

Lägg ner er artiklekatalog och syssla med något annat som ni är bra på. Låt de andra få mer utrymme som verkligen anstränger sig för att hålla sin artikelkatalog uppdaterad.

Såja, nu är man lite mindre irriterad...


4 kommentarer:

 1. Håller med, det är faktiskt grymt irriterande!

  SvaraRadera
 2. Så länge det finns de snåla som inte ids producera unika artiklar utan skickar samma artikel till fler olika kataloger så kommer godkännandet hos en del av oss som har kataloger ta tid. Jag väntar nu minst 1 till 2 veckor före jag tar in någon. Detta för att jag vill se om den finns någon annanstans först. Eftersom jag också anger att det skall vara unika artiklar så har jag börjat kontrollera någon gång i månaden och tar bort de som publicerat på andra ställen.
  Förklaringen till det finns om ni klickar på mitt namn.

  SvaraRadera
 3. Det har jag full förståelse för. Jag tycker att det är riktigt bra och att där fortfarande finns människor som postar artiklar till flera olika kataloger är skandal.

  Kul att du kommentera Urban och nu har jag fått större förståelse till varför det kan ta lite tid att få sin artikel live :)

  SvaraRadera
 4. Jo tänkte bara att vår sida behövde få komma till tals också. Det är ett stort problem, för en del väntar ut publiceringen i en katalog sedan drar de till med nästa.
  Alla blir förlorare på det sättet. Katalogen får skräpstatus och länkar från något som har skräpstatus ger ingenting.

  För dublicate mellan olika webbplatser är en realitet. Bara att ta en artikeltext som är någon månad gammal och söka på några meningar. Så ser man hur en del kataloger är bortfiltrerade.
  Men hur man skall lösa det, tja. Det hänger mest på medvetenheten hos de som skickar in.

  SvaraRadera