ekonomibloggar.nu

tisdag, maj 17, 2011

Det bästa och enklaste sättet för att avancera hos Google är...

Artikelkataloger, inget snack om den saken.

Har precis skrivit 2 nya artiklar vars länkar pekar till den här bloggen som ni läser just nu. Vilken ankartext använde jag? Givetvis "tjäna pengar på internet". Just nu ligger jag på en hedrande 19:e plats för just denna sökfras.
Det betyder också att jag äntligen har slagit mig in på sida 2 ! Wiiihoo.

Eller kanske inte... Får fortfarande inte se mycket trafik men efter att mina 2 nya artiklar har gått live så kan jag nog avancera till en 13-14:e plats kanske och sen är det väldigt nära toppen på isberget, sida 1 !

Artikelkatalogerna jag använde mig av den här gången var Artikelservice och Blocka. Det är första gången jag postar någon artikel hos Blocka så ska bli spännande att se hur lång tid det tar. Blocka har en pagerank 2 så jag rekommenderar alla att skriva artiklar här. De flesta svenska artikelkataloger har tyvärr bara en pagerank 0 eller 1 än så länge.

Jag har även börjat skriva artiklar som pekar till mina andra projekt och det märks ! Affiliateinkomsterna har ökat och även adsense intäkterna. Tjänar nu runt 150-250 kr på adsense varje dag och det är helt underbart bra i mina ögon !


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar