ekonomibloggar.nu

måndag, maj 16, 2011

Google Har Haft Stora Problem Med Sin Blogg-Plattform Blogger

De senaste dagarna har Google haft stora problem med sin egen bloggplattform Blogger och detta resulterade i att många inte kunde logga in på sina blogger konto på 24 timmar !

Jag var själv en av de drabbade. Men en lten stund under dagen lyckades jag ändå logga in på mitt konto och ändra lite på bloggen. Till min stora förvåning var alla mina ändringar borta nästa dag... Skumt och jobbigt då jag var tvungen att ändra allt igen... Tur att man inte hann skriva ett blogginlägg. Då hade detta plockats bort automatiskt.

Det som skulle bli en enkel service av blogger slutade i katastrof och på vägen gick något fruktansvärt snett. Det riktigt dåliga var att man inte "orkade" gå ut med att något var fel så ingen visste nånting.

Ett stort företag som Google borde väl kunna skriva på sin egen blogg att något har gått galet. Kan inte vara så svårt.

Men det är väl en fördel med att vara ett så stort företag, man behöver inte förklara sig när något går fel då alla litar på Google ändå. Eller, rättare sagt, man MÅSTE lita på Google.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar