ekonomibloggar.nu

torsdag, maj 12, 2011

Forex Trend System - Tjäna Pengar På Valutahandel

Detta ämne har jag redan skrivit hyfsat mycket om men det kommer att bli ett återkommande ämne här på bloggen. Anledningen till detta är att det finns många bra forex program som kan hjälpa dig förutse signalerna och därför tjäna pengar till din plånbok.

Där finns idag tusentals daytraders som tradar forexmarknaden varje sekund och minut. Många tjänar säkert stora pengar medans du läser detta...

För bara några år sedan behövde man massor utav utrustning för att kunna trada på forexmarknaden. Men tekniken går framåt och idag behöver man endast en dator,internetuppkoppling och ett forex program.

Det är därför fullt möjligt för vem som helst i världen att starta med daytrading !

Forex Trend System är ett program som hjälper dig att läsa av förändringarna i de olika valutakurserna och hittar programmet ett bra läge för dig att gå in så får du reda på detta direkt. Du får helt enkelt reda på exakt när du ska öppna din trade och därefter när du ska avsluta din trade. Så du behöver aldrig "vandra i mörkret".

Forex programmet kan ställas in på 2 olika lägen. Vill du köra mer safe så ställer du in det på säker handel. Är du mer en gambler så tar du det aggressiva läget.

Jag har testat både lägena och jag rekommenderar starkt att bara köra med det säkra handels läget. Här har jag lyckats tjäna stadiga pengar i 2 veckors tid snart varje dag. I början fick jag lite övermod och körde igång med det aggressiva läget direkt... Ville väl se om programmet kunde göra snabba pengar till mig.

Som så många gånger tidigare så fick man bita i det sura äpplet. Gjorde ett par hastiga trades själv (trodde jag var övermäktig och hade knäckt forex marknaden) och resten är historia.

Kör numera säker handel och det är både bra för plånboken och hjärtat :)

Måste Jag Sitta Fastklistrad Vid Datorn Hela Tiden?

Absolut inte ! Efter att ha gjort alla nödvändiga inställningar så kan du gå och göra något helt annat. Gå ut med hunden, läs en bok eller gå på bio. Programmet sköter sig själv medans du är ute och roar dig. Det är en enorm skön känsla att komma hem och se att man faktiskt har tjänat pengar genom att göra... INGENTING ;)

För någon dag sedan så aktiverade jag Forex Trend System innan jag begav mig till fotbollsträningen. Efteråt när jag kom hem så hade jag tjänat 38$ på bara 1,5 timme :) Nice vill jag säga !

Jag har redan sagt det men säger det igen, börja med säker handel !!! Det aggressiva läget är inget vidare. Jag körde säker när jag var på fotbollsträning och jag vet inte hur du tänker, men jag tycker 38$ på 1,5 timme är pretty good ! :)

Kostnaden för Forex Trend System är rätt hög och många forex program är inte värda dessa pengar. Men är du inte nöjd över hur programmet presterar så är det bara att begära alla dina pengar tillbaka. Du har 60 dagar på dig att göra detta så du kan i lugn och ro testa systemet.

Frågar någon mig så tycker jag att programmet är värt varenda krona då det inte kommer att ta lång tid att tjäna igen pengarna !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar