ekonomibloggar.nu

tisdag, maj 10, 2011

Få Trafik Snabbt Till Dina Sidor - Annonsera På Pusha


Pusha är ett ställe där många människor florerar idag. Letar du efter något specifikt ämne så föreslår jag att du beger dig till Pusha, här finns allt !

Som jag redan har skrivit om så kan man inte bara hitta nyttig information, man kan även pusha andras nyheter och även posta någonting själv som man tycker är intressant. På så sätt kan andra pusha din nyhet och blir din nyhet "het" så kommer du garanterat få massor av trafik gratis till dina sidor.

Men...

Är du redo att betala en liten slant för att synas näst högst upp på Pushas länksidor så går även detta utmärkt. Utformandet påminner om övriga länkar så det ser inte bara naturligt ut, klickfrekvensen är oerhört hög också !

Vad Kostar Det?

Desto fler visingar du väljer att köpa, ju billigare blir det för din plånbok. Pusha har även en smart grej inlagd så du inte behöver betala för onödiga visningar då användare kan välja att dölja annonser som dom inte är intresserad av.

Du har då möjlighet att få ut mycket mer av dina annonser !

1000 visningar kostar i dagsläget 125 SEK.

Det är också bevisat att Pushas annonser har en CTR på upp till 9% där 3,5% är genomsnittet.

Är du en "rookie" på annonser och gärna vill prova det för första gången så rekommenderar jag Pusha framför Google Adwords. Adwords i all ära, men har du ingen erfarenhet så kommer Pushas annonser att vara perfekt för dig.

Hur Betalar Man Enklast?

Du kan välja att betala direkt med kreditkort eller så betalar du med din internetbank. Båda betalningsmetoderna är extremt säkra.

2 kommentarer:

  1. Har precis betalat för 1000 sidvisningar. Ser fram emot trafik.

    www.bodybazar.blogspot.com

    SvaraRadera
  2. Jag såg precis din annons på Pusha. Såg bra ut :)

    Du får gärna skriva en kommentar efter avslutad annonsering. Hade varit kul och veta hur det gick.

    SvaraRadera