ekonomibloggar.nu

torsdag, maj 05, 2011

Registrera Din Blogg Hos Bloggerfy Och Tjäna Samtidigt Pengar


Egentligen borde Bloggerfy ligga på min sida om bloggtopplistor då det i själva verket är just en sådan. Men Bloggerfy skiljer sig lite från en "vanlig" bloggtopplista så jag ägnar istället ett eget blogginlägg åt denna tjänst.

Förklaring Till Vad Bloggerfy Är:

Som sagt, det är en bloggtopplista som kan öka antalet läsare för alla som bloggar plus att man kan mäta sin aktivitet på hur många unika besökare man får in, sidvisningar etc... Allt som är standard helt enkelt.

Men man har den unika chansen att samtidigt tjäna pengar...

Alla som registrerar sin blogg hos Bloggerfy kan välja att visa annonser genom bloggtopplistan och på så sätt tjäna pengar på varje unikt besök som besöker bloggen. Man har också chansen att välja sponsrade ord och detta betyder att ord i din blogg görs om till länkar så när någon klickar på dessa ord/länkar så får du betalt för detta.
Vanligtvis får man mellan 0,50-2 kr för ett klick.

Alla bloggar som är med i topplistan rankas efter hur många unika besök bloggen har. Ju fler unika besökare desto högre upp hamnar din blogg och då kommer du att få in mer trafik. Superenkelt !

Hur Fungerar Bloggerfy I Praktiken?

Det första och det viktigaste, du måste äga en blogg ! Har du ingen egen blogg så är denna tjänst onödig för dig.

Steg 1: Signa upp dig för ett konto hos Bloggerfy (GRATIS)

Steg 2: När du har loggat in på ditt konto kommer du att hitta en så kallad "tracking-kod" (en vanlig HTML kod) som du måste lägga in nånstans på din blogg. Detta medför att Bloggerfy kan mäta din trafik och registrera hur många unika besökare som besöker din blogg.

All information skickas tillbaka till topplistan per automatik. Statistiken uppdateras 1 gång i timmen.

Steg 3: Du kan välja mellan att tjäna pengar och att inte tjäna pengar. Om du väljer att tjäna pengar så kan du då välja mellan att visa sponsrade ord/länkar eller att bara visa annonser. Du kan givetvis välja både och också.
Vill du inte ha sponsrade länkar eller visa annonser på din blogg utan bara vara med i topplistan så väljer du helt enkelt bort detta. Det är upp till dig !

Steg 4: Väljer du tjäna pengar valet så får du betalt för varje unik annonsvisning som din blogg presterar. Hur mycket man får betalt kan variera väldigt mycket, det beror på hur många bloggar som är med plus hur stor "potten" är.

I början så använde jag mig av Bloggerfys annonsnätverk samt sponsrade ord men annonsnätverket var ingenting för mig. Samma annons visades hela tiden och detta var om mode...

Jag tror inte att min blogg hade genererat så fasanfullts många klick på en banner om mode så den plockade jag bort rätt snabbt. Nu använder jag mig istället av sponsrade ord och det fungerar bättre.

Enligt min Google Analytics statistik så har jag faktiskt även fått in en hel del nya besökare från Bloggerfy. Detta sedan haf regga min blogg för ungefär 5 dagar sedan. Inte helt fel :) Många som har klickat sig in därifrån har även klickat på mina adsense annonser och det gör ju saken ännu bättre !

Jag rekommenderar starkt till alla att lägga in sin blogg hos Bloggerfy, det kostar inget och du har ingenting att förlora !

2 kommentarer:

 1. Tack för tipset om Bloggerfy! Jag ska kolla upp detta nörmare!
  Bästa hälsningar

  SvaraRadera
 2. Varsågod.

  Men det är rätt svårt att tjäna några pengar ifrån Bloggerfly har jag märkt.

  Orden som blir til länkar är inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Det riktar mer in sig på modebloggar och dylikt. Men ett par kronor tjänar jag varje dag ialalfall och det är ju bättre än 0 :)

  Men det bästa är att utvärdera det själv och se hur det fungerar.

  SvaraRadera