ekonomibloggar.nu

måndag, maj 09, 2011

Sälj Din Egen Eller Andras Produkter I En Webshop

Väljer du att tjäna pengar på detta sätt så finns här inga gränser ! De flesta som har blivit miljonärer på internet har faktiskt startat med en liten webshop som har växt sig större och större för varje dag. Utbudet av produkter på nätet är nästintill oändliga och folk är alltid på köphumör.

Lyckas man då komma på en briljant idé om en produkt som man tror kommer att sälja oerhört bra så vill man kanske tipsa så många som möjligt om produkten snabbt, enkelt och framförallt billigt?Det är just då du bör skaffa dig en webshop!

Varför?

För att nå ut till så många människor som möjligt. Om du till exempel har en webshop som säljer Iphone tillbehör och du har optimerat din sida för sökmototorer på rätt sätt. Surfar någon in på google och typar in "Iphone tillbehör" i sökrutan så kommer din webshop att komma på förstaplats !

Du kan säkert räkna ut hur mycket pengar du hade kunnat tjäna...

Vad Är En Webshop Och E-Handel?

E-Handel är när du eller jag köper en specifik produkt från en internetsida. Låt oss säga att du köper ett nytt hemmabio system från Elgiganten.se. Då har du precis handlat på nätet och därav det passande namnet E-Handel.

Det kvittar om du handlar direkt från ett företag eller från en privatperson, båda 2 är E-Handel på högsta nivå.

Man brukar säga att man delar in det i 2 separata grupper, den ena kallas nätauktioner och den andra för nätbutiker (webshoppar) där all betalning vanligtvis sker med kreditkort,direktbetalning,faktura eller det lite dyrare alternativet, postförskott.

E-Handelsbutik.net har varit verksamma på internet sen 1997 och har sedan dess hjälpt tusentals olika personer att sätta upp sin egen E-handel och webshop på ett smidigt och billigt sätt.

Genom att välja E-Handelsbutik får du inte bara en superbra support som är oerhört kompetent, dom hjälper även till med server/webhotell,email,ordrar,ekonomisystem,design,domänanmn och mycket mer !

Behöver Man Ha En Egen Produkt Om Man Vill Starta En Webshop?

Absolut inte ! Du behöver inte ha en egen fysisk produkt eller ens digital ! Man kan starta en webshop som inriktar sig på att försöka sälja produkter som andra har skapat men tjäna provision varje gång någon köper från dina unika länkar, du agerar då affiliate åt andra.

Jag vet många som inte har tid och ork att skapa egna produkter så därför är detta väldigt smidigt. Du kan enkelt komma igång att tjäna pengar om du väljer detta sätt !

En egen produkt behöver inte heller vara något "nytt" eller "revolutionerande" på något sätt. Du kanske sitter hemma på fritiden och målar tavlor. Starta då en webshop och försök sälja dina tavlor :) Du har ingenting att förlora !

Kom Igång Med Din Egen Webshop Hos E-Handelsbutiken.Net Redan Idag !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar