ekonomibloggar.nu

onsdag, april 06, 2011

Sälj Dina Gamla Mobiltelefoner Med Envirofone Och Tjäna Upp Till 3000 Kr Per Försäljning

Har du gamla överblivna mobiltelefoner som ligger och skräpar i garderober eller lådor? Varför då inte göra slag i saken och tjäna pengar på att sälja de som du inte behöver längre?

Envirofone.se betalar ut pengar för alla sorters mobiler. Det kvittar om den är splitterny eller har några år på nacken, dom köper allt! Den kan även ha fuktskador,batteriet kan saknas, repor på bildskärmen... Men som du förstår så blir du inte "rik" av att sälja en skadad mobiltelefon.


Själv hade jag 4 mobiler som jag inte hade använt på 2-3 år som bara låg och tog onödig plats i lådorna så jag bestämde mig för att skicka in allihop och efter att Envirofone granskat mobilerna fick jag 1800 kr i min hand :) Med tanke på att mobilerna var så pass gamla som dom var så tyckte jag 1800 kr var ett enormt generöst pris !

Så fast att du tror att dina gamla mobiltelefonerna saknar värde så försök att sälja dom, du kommer att bli glatt överraskad tror jag.

Hur Gör Man För Att Sälja Sin Mobil På Envirofone.se ?

1. Skriv in vilket märke du har och även vilken modell det är. Glöm inte skriva in dina personuppgifter också.

2. Envirofone kommer att skicka dig ett vadderat kuvert och även en adressetikett som gör att du slipper betala porto. Det enda du behöver göra är att lägga din gamla mobiltelefon i kuvertet och sedan posta det helt kostnadsfritt.

3. När Envirofone har mottagit din mobil så kommer dom att testa och gå igenom så att allt står rätt till och att telefonen uppfyller deras regler och villkor. Stämmer allt så kommer du att få pengar insatta på ditt konto inom 3 dagar! Svårare är det inte :)

För the record också, Envirofone är Europas största återvinnare av mobiltelefoner och därför kan dom också erbjuda riktigt schyssta priser på begagnade mobiltelefoner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar