ekonomibloggar.nu

måndag, april 04, 2011

Ta Chansen Att Vinna Massor Med Nya Besökare Med Blogg Lotto


De vanligaste sätten för att skaffa mer trafik till sin blogg är exempelvis att lägga in den hos diverse bloggtopplistor och länkkataloger. Detta är ett manuellt arbete och tar ju lite tid. Men det bästa är att när man väl har gjort det 1 gång så behöver man inte bry sig längre. Det kommer alltid att finnas kvar.

Men nu har jag faktiskt hittat en tjänst där man kan lägga in bloggens URL och även skriva in sin E-Post adress. Sen har man möjlighet att vinna massor av trafik! Tjänsten kallas för BloggLotto.

Vad Är BloggLotto?

BloggLotto fungerar exakt likadant som ett vanligt lotteri. Men skillnaden är att istället för att välja ut nummer som man tror ska komma upp så skriver man in sin bloggs URL adress och även sin E-Post adress så man kan få reda på om man har vunnit.

Lottodragning sker 1 gång per dag och alla har precis lika stor chans att vinna. Det har ingen betydelse om du kanske redan har en etablerad blogg med mycket besökare eller om din blogg precis har startats. Alla har lika stor chans att vinna nya besökare varje dag.

Ju fler som deltar desto mer trafik får den bloggen som lyckas vinna. Så genom att tipsa dina vänner och bloggläsare så kan man få ett par tusen nya besökare om man då blir dragen som vinnare.

Kostar Det Något Att Vara Med?

Nej! Tjänsten är helt befriad från pengaplikt om man vill deltaga. Det enda du måste göra om du önskar att vara med är att besöka dagens vinnare. Det blir likadant om du vinner, då måste alla som reggar sig besöka din blogg :)

Som jag sa innan, där blir dragning 1 gång om dagen men du ska ändå inte bli nedslagen om du inte vinner! Klistrar du in denna knapp på din egen blogg (Förklaring till detta finns på BloggLottos hemsida) och skickar nya besökare till BloggLotto då kommer du att komma högre upp i deras topplista och på så sätt kan du få nya besökare också :) Så där finns alltså inte bara 1 utan 2 sätt att fixa härlig trafik på.

Ju fler personer du skickar, desto högre hamnar din blogg! Piece of cake.

Regler

Har du en webbplats som innehåller något stötande, pornografiskt eller rasistiskt så behöver du inte bry dig om att lägga till den hos . Sådana webbplatser kommer inte att godkännas av admin.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar