ekonomibloggar.nu

måndag, april 11, 2011

Tänk Vad Lite Nya Inlänkar Kan Göra...

Jag har länge fokuserat på att överta förstaplatsen hos Google för sökordet "Betalda Undersökningar" men jag har aldrig kommit till skott riktigt. Om jag ska vara ärlig så har jag gjort en sökning nästan varje dag på denna specifika sökterm och hoppats på "turen"... Vet inte riktigt varför.

Jaja, ibland är man lite skum antar jag. Men nu äntligen har jag börjat skriva unika artiklar och har även postat dom till olika svenska artikelkataloger.

Vad hände då? Jo, jag har fått ett par starka inlänkar till min sida om just betalda undersökningar och givetvis har jag använt samma ord i mina ankartexter.

Idag ser det ut på följande vis:


Jag har länge pendlat mellan plats 3-4 men nu har min sida blivit tilldelad en hedersam andraplats :) Inte dåligt det.

Med en exakt sökvolym på 720 sökningar varje månad för detta sökord så kommer jag att få in ny härlig trafik helt gratis. Jag har faktiskt redan märkt en liten skillnad på mina adsense intäkter men inte på min affiliateförsäljningar. Det ligger redan på mellan 0-3 försäljningar varje dag och det är ju inte alls dåligt !

Drömmen är 5 försäljningar varje dag för då hade jag kommit över 100$ strecket... Och vem vill inte tjäna 100$ varje dag på auto-pilot !!??

I sinom tid så planerar jag att överta förstaplatsen. Det krävs några artiklar till sen är det klappat och klart. Kommer bli awesome !

Jag vet inte hur det är med dig men när jag ser att allt mitt slit ger avkastning så blir jag oerhört taggad till att arbeta ännu hårdare.

Är det samma för dig? Kommentera gärna, kul att höra :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar