ekonomibloggar.nu

måndag, augusti 31, 2015

Uttag från My Advertising Pays i augusti: 210.000 SEK !!!

Min sponsor (personen som tipsade mig om My Advertising Pays) startade sitt MAP konto den 3:e maj 2014. Då med ett litet startkapital. Han har sedan dess tjänat och återinvesterat för att på så sätt komma upp i fler aktiva credit packs (ju fler man har, desto mer tjänar man) och just nu har han 1200 aktiva credit packs som också är det maximala tillåtna antalet en medlem får ha.

Med 1200 credit packs så rullar ungefär 600$ in varje dag och det enda man gör är att klicka på 10 annonser för att tjäna dessa pengar. Han har även fått en hel del andra personer att bli intresserade och gå med i MAP som deras "sponsor" (däribland jag) och då tjänar man pengar varje gång någon köper ett nytt credit pack. Så inkomsten per dag ligger runt 1000$ som i runda slängar är 8400 svenska kronor.

Uttag i augusti: 210.000 SEK

Titta på bilden här nedanför. I augusti har han tagit ut sammanlagt 25.000$ (runt 210.000 kr) via VX Gateway (som är en elektronisk plånbok precis som exempelvis PayPal) och sen vidare till sitt svenska bankkonto.

Klicka för större bild
Nästa månad planeras ett ännu större uttag då inkomsterna hela tiden växer. Ska bli spännande att följa. Kanske en kvarts miljon blir det då ?

Så med andra ord, MAP fungerar och många tjänar redan riktigt fina summor! Nu tjänar ju inte alla 210.000 kr på en månad men där finns faktiskt en hel del som gör det. Men de flesta ligger på en dagsinkomst på 100-200$ och det hade garanterat kunnat förändra livet för dig rätt rejält, eller hur ? 

Ta steget och satsa på något helt nytt

Jag hjälper dig att komma igång med My Advertising Pays.

  • Det är oerhört enkelt att komma igång
  • Alla aktiva medlemmar tjänar pengar
  • Beprövat koncept
  • Företaget är seriöst med en bra ledning och grym support
  • Du behöver bara "jobba" 10 minuter per dag
  • Välj var du vill arbeta. Det enda du behöver är en laptop, smartphone eller surfplatta med internetuppkoppling
Jag ger dig bästa möjliga start då du får min egna MAP guide helt kostnadsfritt då du signar upp ett nytt konto. Där kommer du att hitta min steg-för-steg guide om hur du kommer igång och jag beskriver t.ex hur man köper sina första credit pack. Det kan va en hel del nytt att grotta ner sig i och just därför vill jag erbjuda en svensk guide som hjälper dig på bästa sätt.

Läs detta inlägget och registrera konto. Därefter får du min svenska MAP guide skickad till dig via E-Post.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar