ekonomibloggar.nu

torsdag, mars 31, 2011

Blogvertiser - Tjäna Pengar Genom Att Skriva Blogginlägg Åt Olika Företag Inom Ditt Område


Driver du en blogg ? Älskar du att skriva ? Då kan jag rekommendera Blogvertiser till dig. Blogvertiser slog upp sina portar 2007 och syftet med det hela är att vara en förmedlare mellan annonsör och bloggare.

Du som bloggar får betalt varje gång du blir kontaktad av ett företag som vill synas på din blogg. Men du får givetvis inte bara pengarna i handen, du måste först skriva ett blogginlägg om just det företaget vill att du ska skriva om.

Låt oss säga att du driver en matblogg, då kan du bli kontaktad av olika företag som vill att du skriver om en speciell maträtt, om en speciell webbsida som handlar om mat, vilken restaurang du ofta äter på... Jaa, du förstår. Det kan handla om precis vad som helst inom just det ämnet.

Du får skriva vad du vill i inlägget ! Det är bara din fantasi som kan sätta stopp. Men... du kommer oftast att få riktlinjer som företaget vill att du ska följa. Detta kan vara enkla saker som att dom vill ha en speciell ankartext för en speciell URL som dom äger exempelvis.

Varför Betalar Företag Mig För Att Skriva Om Deras Produkter?

Idag handlar allt om att synas. Syns man inte, så tjänar man garanterat inga pengar. Väldigt logiskt. Det har blivit oerhört viktigt för företag att synas på internet då de flesta av deras potentiella kunder håller till här..

Då är det perfekt att betala just dig för att skriva om deras tjänster,produkter,websajter etc... För en liten peng så får dom stor exponering om då din blogg får mycket trafik vill säga. Företaget syns och tjänar mer pengar medans du får betalt ! Låter inte det bra?

Hur Mycket Får jag Betalt Varje Gång Jag Skriver Ett Nytt Blogginlägg?

Det går inte att säga något exakt summa. Allt hänger på 3 saker.

1. Hur mycket trafik du får till din blogg.

2. Vilken pagerank din blogg har.

3. Blogvertiser's egna bedömning (deras ranking)


De flesta bloggar som anmäler sig hos Blogvertiser får runt 50-100 kr för ett inlägg. Jag har faktiskt lagt till den här bloggen du läser i detta nu idag på Blogvertiser och där står att jag får 50 kr för ett uppdrag. Det kommer säkerligen att öka i framtiden då jag hoppas och tror att min blogg får fler och fler besökare samt en högre pagerank. En blogg som jag inte uppdaterar mer men ändå har anmält till Blogvertiser får jag 300 kr för ett inlägg och det är inte fy skam anser jag.

Alltså, är du en fltig bloggare som skriver mycket och som verkligen älskar att göra just detta så tycker jag att du ska anmäla ditt intresse till denna tjänst. När du får ett uppdrag så har du givetvis möjlighet att tacka ja eller nej om du så önskar. Vill du inte skriva om produkten eller tjänsten så är det bara att tacka nej. Det finns inget tvång om du inte vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar