ekonomibloggar.nu

onsdag, mars 09, 2011

Övningskontot ökar!

För någon dag sedan skrev jag ett inlägg om forex plattformen eToro och det verkade vara uppskattat då jag fick mycket feedback på detta inlägg.

Några undrade om jag själv ägna mig åt forex trading på dagarna och så är inte fallet kan jag intyga. Jag har forex trading som ett litet sidoprojekt. Har egentligen aldrig varit så värst förtjust i valutahandel men med eToro har det plötsligt blivit roligt igen :)

Jag har mest ägnat mig åt sports trading back in the early days. Jag syftar då på världens största oddsbörs, Betfair.

Är otroligt fotbollsintresserad och att kunna tjäna stadiga pengar på fotbollen lockade mer än forex marknaden. Men nu har jag ett övningskonto hos eToro och idag har jag redan fått in några lyckade trades. Ligger på 156$ plus och det är inte dåligt med tanke på att jag bara trada i 45 minuter.

Ska köra med övningskonto i någon vecka för att se om jag kan öka det successivt. Går det inte bra med låtsaspengar så kommer det inte att gå bättre med riktiga pengar... Men roligt är det iallafall !

Ni som är intresserade av olika investeringsformer och valutahandel kan nog ha god hjälp av denna sida:

http://cornucopia.cornubot.se/

Jag läser den dagligen för att lära mig mer om hur man kan investera sina pengar på bästa möjliga sätt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar