ekonomibloggar.nu

torsdag, mars 24, 2011

Hur Du Hämtar Adsense Annonser Från Ditt Adsense Konto

I den här lilla guiden så hade jag tänkt att gå igenom hur du hämtar adsense annonser från ditt adsense konto för att sedan lägga in javascript koden på din webbplats.

Äger du en Blogger blogg så tror jag nog att du har anslutit ditt adsense konto med blogger. Annars är det otroligt lätt att göra. Har du inte gjort detta så loggar du bara in från google.se/adsense.

Har du däremot anslutit ditt blogger konto till adsense så klickar du bara på tjäna pengar från din blogger instrumentpanel och sedan klickar du på Adsense-rapporter. Där kommer då att öppnas ett nytt fönster som tar dig till ditt adsense konto.


Härifrån klickar du på Adsense-inställningar som du ser på bilden.


Klicka på texten Adsense For Content.


Klicka för Annonsenhet. Välj också om du vill att din adsense annons ska visa text/bild, bara text eller bara bild annonser. Jag rekommenderar att testa text/bild annonser i början för att se hur det utvecklar sig. Klickar någon på bilder så brukar man få väldigt bra betalat för detta!

På nästa sida ska du först välja vilket format du vill ha. De annonsformat som rekommenderas är väldigt bra kan jag intyga. Använder mig nästan enbart av dessa.

Välj sedan vilken färg du vill ha. Försök att hitta färger som smälter in i din mall. Detta är bevisat att man tjänat mer pengar om så är fallet. Jag har även provat att ha "skrikiga" färger och ibland kan faktiskt det också fungera bra. Men som sagt, testa dig fram.

Teckensnitt brukar jag aldrig ändra på.

Smälter annonsen in så är det onödigt att ändra på hörnformat då dessa ändringar inte kommer att synas.

Nu är du färdig på den här sidan, klicka på Fortsätt längst ner till vänster.


Här kan du välja att spåra din annonsenheter med hjälp av kanaler. Har du fler än 1 annonsenhet så kan det vara rätt bra med kanaler då du kan se vilka annonser som genererar mest pengar. Jag rekommenderar att använda sig av kanaler.

När du är färdig, klicka dig vidare på Fortsätt.


Ge din annons ett namn. Det kan vara vad som helst. Detta är för att du ska veta vilken annons det är plus att du ska kunna ändra inställningar i framtiden om så önskas.

När du känner dig nöjd, klicka på Skicka In Och Få Koden.

På nästa sida så kommer du att få tillgång till en javascript kod som du ska kopiera och klistra in på valfritt ställe på din webbplats.

KLART !

OBS: Det kan ta upp till 10 minuter innan annonsen fungerar korrekt så ha lite tålamod. Där är inget fel för att annonsen inte syns direkt.

Vill du börja tjäna pengar på adsense snabbt och enkelt utan några som helst förkunskaper? Klicka Då Här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar