ekonomibloggar.nu

torsdag, mars 03, 2011

Tjäna Pengar Snabbt

Ett enkelt sätt för att tjäna pengar snabbt är att göra betalda undersökningar online. Ordet "snabbt" är kanske inte helt korrekt för först måste man registrera konto på en massa olika sajter som skickar ut undersökningar. Men när detta är slutfört, då kan man börja tjäna pengar snabbt vill jag lova

För att detta ska kunna vara möjligt så krävs det att man har en paid survey databas där man kan välja och vraka var man vill bli medlem. Givetvis så bör man bli medlem på så många sidor som möjligt för detta ökar chansen att tjäna pengar!

Ni som följer bloggen vet att jag har skrivit innan att jag själv håller på med detta dagligen och tjänar bra med pengar på det dessutom. Därför skapade jag en augusti dag 2010 en sida med alla fördelar om hur lätt det kan vara att tjäna pengar snabbt med betalda undersökningar.

Har du lite ledig tid över varje kväll efter jobbet så varför inte då svara på undersökningar och tjäna 10,20,30$ ? Det enda negativa med detta är att man måste regga sig manuellt på varje sida men det finns även knep som går att ta till så man slipper skriva in sina uppgifter om och om igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar