ekonomibloggar.nu

torsdag, mars 17, 2011

Link Building Dossier

Jag har tidigare skrivit om forum link building när det gäller ämnet att bygga inlänkar till sin sida. Men som sagt, detta har jag inte testat och det var oerhört dyrt i mina ögon iallafall !

Där finns mycket billigare varianter och säkert bättre också. Efter att ha testat 5-10 system som ska hjälpa en att få massor av inlänkar så kom jag på en sak...

DÄR ÄR INTE SÅ MÅNGA SOM HÅLLER VAD DOM LOVAR!

Det visste jag ju redan men inte trodde jag att jag skulle behöva begära pengarna tillbaka för alla utom 1 ! Folk försöker sälja mycket skräp produkter kan jag intyga.

Efter 2 månader av testande så hittade jag äntligen en produkt som fungerade och som verkligen byggde bra och höga pagerank inlänkar till samtliga av mina bloggar och webbsidor.

Produkten jag syftar på är Link Building Dossier.

Vad Är Link Building Dossier?

För att ranka högt hos google för specifika sökord så är inlänkar en av de viktigaste faktorerna att tillgodose. Utan inlänkar kommer google tro att din sida är oviktig. Sidor med dåligt och lite innehåll kan ranka mycket bättre än sidor med hundratals artiklar. Det har jag sett levande bevis för och vad skiljer då dessa sidor åt?

ANTALET INLÄNKAR SÅKLART

Lyckas den "dåliga" sidan få inlänkar från pagerank 7,8 eller 9 sidor medans den "bra" sidan får sina inlänkar från pagerank 1,2 eller 3 sidor så vinner den dåliga.

Varför?

1 enda pagerank 9 länk exempelvis motsvarar flera hundra om inte flera tusen pagerank 2 eller 3 länkar !!! Många "gurus" säger att pagerank är orelevant dessa dagar och var viktigare förr... Det stämmer inte. Ju högre pagerank, desto bättre är det att ha en länk ifrån den specifika sidan.

Med Link Building Dossier så kan du enkelt:

1. Bygga tusentals inlänkar som pekar till din webbsida som ser naturliga ut för google.

2. Välj ut ett sökord som du vill placera dig högt för och Link Building Dossier hjälper dig med resten!

3. All trafik du kommer att få är 100% organisk och kommer endast att komma ifrån sökmotorer.


En webbsida som jag har skapat för ungefär 7 månader sedan har redan 13.909 inlänkar !!!


Dessa inlänkar är byggda med hjälp av Link Building Dossier och utan denna hade jag kanske kunnat skrapa ihop några hundra inlänkar på 7 månader...

Jag kan säga såhär, där finns MÅNGA sökord som folk försöker komma 1 på men som aldrig någonsin kommer att lyckas. Dom får helt enkelt nöja sig med plats nummer 2 :)

Jag försöker givetvis att bygga så många inlänkar manuellt också. Jag gör som alla andra, postar kommentarer på andras bloggar, skriver artiklar, använder social media osv... Detta för att det ska se så naturligt ut som möjligt för google så jag inte riskerar att min webbsida plockas bort från deras sökindex.

Men i bakgrunden så vet jag att Link Building Dossier arbetar hela tiden och varje dag blir där fler inlänkar.

Sammanfattning, jag är väldigt nöjd med den här produkten och jag rekommenderar alla att testa om det är något för just dig. Du har ingenting att förlora då du kan begära varenda krona tillbaka om du inte är nöjd inom 60 dagar.

Klicka Här Om Du Också Vill Få 13.909 Inlänkar Till Din Blogg/Webbsida !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar