ekonomibloggar.nu

tisdag, mars 29, 2011

Viraltrafik - Få Fler Besökare Gratis Till Din Hemsida Eller Blogg Snabbt Och Enkelt

Där kryllar utav webbsidor på nätet som erbjuder olika tjänster om hur du kan få gratis trafik till din blogg. De flesta är helt gratis att gå med i och dessa är även dom bästa. Idag hade jag tänkt att tipsa om en tjänst som går under namnet Viraltrafik.

Vad Är Viraltrafik?

Som sagt, det handlar om hur du kan få gratis trafik till dina webbplatser utan att betala ett enda rött öre. Men... det krävs ändå att du är lite aktiv i början när du har blivit medlem. Innan du blir medlem så måste du besöka 7 stycken länkar. Här måste du stanna kvar i 1 minut och utforska webbplatsen. Låt inte bara minuten gå utan att göra nånting fast att man kan göra såhär, surfa runt lite och försök att hitta något intressant att läsa.

Viraltrafik innehåller en hel del intressanta bloggar och hemsidor kan jag intyga.

Hur Fungerar Tjänsten?

1. Som jag beskrev innan så kommer du att få 7 länkar som du ska klicka på innan du kan bli medlem hos Viraltrafik. När du klickar på länken så öppnas ett nytt fönster. Du har nu kommit till någon annans blogg eller hemsida och här ska du stanna i 1 minut. Efter denna minut så kommer en kod att dyka upp längst upp till vänster. Kopiera den här koden och klistra in den där du ser detta:


Fortsätt sedan och klicka på länken till kod 2,3,4 osv... När du har samlat in alla koderna så ska du uppge ditt namn,E-post,användarnamn,lösenord osv...

Acceptera användarvillkoren och klicka på "Skapa Konto".

2. När du är klar med din registrering så kommer du att mottaga ett mail med alla dina uppgifter för att logga in. Väl inne på ditt Viraltrafik konto så kommer du att hitta en unik länk som du skall använda för att värva personer till Viraltrafik. På så sätt kommer du att få fler gratis besökare enkelt och snabbt !

3. Lyckas du värva någon via din unika länk så kommer den personen att besöka din blogg eller hemsida i 60 sekunder. Din webbplats kommer nu att bli nerputtad till andra plats.

4. För varje person du värvar så kommer din webbplats att hamna ett snäpp längre ner på listan. Denna text är tagen ifrån Viraltrafik.se

Säg att du värvar 5 personer vilket innebär att din hemsida eller blogg ligger på andra plats bland länkarna på dessa 5 sidor, dessa 5 värvar i sin tur 5 personer var vilket innebär att din hemsida eller blogg nu också ligger på tredje plats på 25 sidor. Så här fortsätter det sedan i 6 led, det innebär att din hemsida eller blogg kan synas på många tusen olika länkar.

Låter ju rätt bra ? Har du en schysst webbplats med hyfsat många besökare så kan du få många fler genom att tipsa om Viraltrafik !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar