ekonomibloggar.nu

fredag, mars 18, 2011

Lägg Till Din URL Hos Olika Sökmotorer

Har du skapat en ny blogg eller hemsida så vill du ha trafik så fort som möjligt till den. Iallafall de flesta vill ha det... Då gäller det att synas hos olika sökmotorer och desto fler, desto bättre.

Där finns tusentals "små" sökmotorer på nätet och dessa använder sig kanske 1% av eller mindre.. Men sen finns där 4 giganter som dominerar totalt. Eller, för att vara helt ärlig så finns där egentligen bara 1 ohotod sökmotor och det är givetvis Google.

Ponera att du har skapat en grym hemsida med massor av unikt innehåll som du vet kommer att vara uppskattat hos många läsare. Men hur ska dessa läsare hitta till din nya hemsida?

GENOM SÖKMOTORER

Så alltså, när du är helt färdig med din sida och har kontrollerat eventuella stavfel, grammatiken, brutna länkar etc så ska du lägga till din URL hos de olika sökmotorerna så att dessa ska kunna indexera ditt innehåll och ranka det..

Om du väljer att inte göra detta så kommer sökmotorer att hitta till din hemsida ändå men det kan ta mycket längre tid och tid är pengar..

Sammanfattningsvis, lägg till din URL hos dessa sökmotorer så kommer din sida att bli indexerad snabbare. Ingen fara, det är 100% gratis :)

1. KLICKA HÄR FÖR ATT LÄGGA TILL DIN URL HOS BING

2. KLICKA HÄR FÖR ATT LÄGGA TILL DIN URL HOS YAHOO

Yahoo kräver att du har ett registrerat konto hos dom. Ingen fara, även detta är 100% gratis och du kan även lägga till ditt RSS Flöde om du så önskar.

3. KLICKA HÄR FÖR ATT LÄGGA TILL DIN URL HOS GOOGLE

4. Här skulle direktlänken till Alexa funnits men tyvärr hittar jag inte den längre. Har sökt på google som en galning men ingen lycka... Kanske någon vänlig själ därute som vill hjälpa till? Hade uppskattats oerhört mycket. Skriv bara en kommentar med länken :)

När du har lagt till din URL hos dessa 4 giganter så kommer din sajt garanterat att bli indexerad. Men det kan ta en stund så ha tålamod..

Som jag sa innan, ju fler, desto bättre.. Det är inget snack om den saken.

Vill du:

* Lägga till din webbsida hos 500 sökmotorer?

* Explodera din trafik inom kort?

* Få en högre pagerank rekordsnabbt?

* Analysera din webbsida och se var felen ligger?


Skippa då att lägga till din URL manuellt hos sökmotorer !!!

Checka istället in Search Engine Submitter och fixa allt automatiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar