ekonomibloggar.nu

lördag, mars 19, 2011

Tjäna Pengar På Internet Genom Att Ta Emot Email


Emailadvert.se erbjuder en bra tjänst om man vill tjäna lite extrapengar på internet genom att ta emot email.

När du registrerar ett konto hos emailadvert (som är gratis) så kommer du att få en fråga där du ska kryssa i så många ämne som möjligt som just du är intresserad av.

På så vis så kan företagare nå ut till sin målgrupp genom direkt epostmarknadsföring plus att du får information om sådant som du är intresserad av. Man kan helt enkelt säga att båda parterna vinner på det :)

Vad Tjänar Jag På Detta Då? Vilka Fördelar Finns Där?

* Du får information om sådant just du är intresserad av direkt till din epost inkorg!

* Emailadvert betalar alltid ut 0,50 öre när du klickar på någon länk i emailet som du får.

* Du kan även tjäna pengar genom att få dina vänner eller andra personer att gå med i emailadvert. Du får 1 kr för varje ny medlem du reggar från din länk plus att du kommer att få 5 öre från denna person varje gång han eller hon klickar på någon länk.

Där finns olika vägar som du kan gå när du ska rekrytera andra till tjänsten men mer om detta finns att läsa på emailadverts hemsida.

Du har säkert redan förstått att detta inte är något man blir miljonär på men om du har en blogg eller hemsida med mycket trafik så är det inte omöjligt att tjäna 200-300 kr i månaden. Kan även bli 500-1000 kr men då ska du he en hel del trafik också..

Jag använder mig själv av denna tjänst och första månaden tjänade jag 78 kr. Inte jättemycket som sagt men det var 78 kr som jag nästan inte gjorde nånting för att förtjäna :)

Att testa är helt kostnadsfritt så varför inte göra ett försök?

Klicka Här För Att Börja Tjäna Pengar På Emailadvert.se !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar